Πανίσχυρο το φορητό gaming PC, πλήρης παρουσίαση στις 11 Μαΐου 2023

6


Λίγες ημέρες μετά την πρώτη «μισή» ανακοίνωση του ASUS ROG Ally, η εταιρεία προχώρησε στα αποκαλυπτήρια των βασικών τεχνικών χαρακτηριστικών της φορητής gaming συσκευής με την οποία στοχεύει να ανταγωνιστεί επάξια το Steam Deck της Valve. Παράλληλα τονίζει ότι η επίσημη παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί στις 11 Μαΐου 2023.

Το ASUS ROG Ally χαρακτηρίζεται από την εταιρεία ως ένα πανίσχυρο φορητό gaming Windows 11 PC εξοπλισμένο με τον επεξεργαστή AMD Ryzen Z1, γραφικά RDNA 3, 16GB μνήμη RAM, 512GB αποθηκευτικό χώρο SSD και προηγμένο σύστημα ψύξης Zero Gravity που κρατά χαμηλά τη θερμοκρασία σε όλα τα σημεία του. Υπόσχεται απρόσκοπτο και άψογη εμπειρία gaming ακόμα και για τους πιο απαιτητικούς AAA τίτλους σε οθόνη αφής 7’’ ανάλυσης 1080p με ρυθμό ανανέωσης εικόνας 120Hz, φωτεινότητα 500nits και υποστήριξη της τεχνολογίας FreeSync. 

Επίσης, διαθέτει εργονομική κατασκευή για άνετο κράτημα και βάρος 608gr, η μπαταρία του φορτίζει στο 50% μέσα σε 30 λεπτά χρησιμοποιώντας τον φορτιστή ισχύος 65W, ενώ οι χρήστες θα μπορούν να αναβαθμίσουν τον SSD με έναν μεγαλύτερης χωρητικότητας.

Σε ό,τι αφορά τις πλατφόρμες, το ROG Ally θα προσφέρει μια πλήρη εμπειρία χρήσης ενός υπολογιστή με λειτουργικό σύστημα Windows 11, άρα θα έχεις πρόσβαση σε όλες και όσοι το αγοράσουν θα αποκτήσουν αυτόματα δωρεάν 3 μήνες στην υπηρεσία Xbox Game Pass Ultimate.

Αναμένουμε όλες τις λεπτομέρειες στις 11 Μαΐου 2023, ενώ ήδη ακούγεται πως η τιμή του δεν θα ξεπερνά τα $699.99 στην ακριβότερη έκδοση του.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!



Πηγή