Παρουσίαση νέων laptops (και όχι μόνο) στις 27 Φεβρουαρίου στο MWC 2022

41


Η Samsung προετοιμάζεται για την παρουσίαση της στο MWC 2022 σε 10 ημέρες από σήμερα, με την κορεάτικη εταιρεία να αποστέλλει προσκλήσεις για την εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις 27 Φεβρουαρίου 2022 στη Βαρκελώνη.

Απ’ ό,τι φαίνεται, η Samsung θα παρουσιάσει πληθώρα νέων συσκευών και μία από αυτές ενδεχομένως θα είναι ένα foldable laptop. Παράλληλα περιμένουμε να δούμε νέο smartwatch, νέα smartphones, αλλά και tablet.

Στο επίσημο blog της εταιρείας φιλοξενείται δήλωση του Hark-sang Kim, επικεφαλής του νέου τμήματος Έρευνας και Ανάπτυξης για υπολογιστές, ο οποίος αναφέρει πως θα γνωρίσουμε την επόμενη γενιά της οικογένειας Galaxy Book, ενώ στόχος της εταιρείας είναι να επεκτείνει την απρόσκοπτη επικοινωνία και εμπειρία χρήσης μεταξύ των διαφορετικών συσκευών της και των λειτουργικών συστημάτων που χρησιμοποιούν.

Η τελευταία δήλωση αφήνει ανοικτό το παράθυρο για περαιτέρω συνεργασία με τη Microsoft, πέρα δηλαδή από την εφαρμογή Your Phone για το Windows που επιτρέπει να χρησιμοποιείς Android εφαρμογές στον υπολογιστή σου.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed/ στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr

[Samsung]





Πηγή