Παρουσίαση στις 14 Μαΐου με motto “Go Beyond Speed”

9


Μπαίνουμε στην τελική ευθεία και για ένα από τα πολυαναμενόμενα smartphones του πρώτου μισού της χρονιάς. Η OnePlus έχει φέτος αρκετά μεγάλο ανταγωνισμό, αλλά δεν μπορούμε να μην παραδεχτούμε το γεγονός ότι έχει χτίσει ένα δικό της φανατικό fanbase με τις πολύ αξιόλογες συσκευές της και τις δίκαιες τιμές τους.

Το OnePlus 7 θα παρουσιαστεί, όπως όλα δείχνουν, τον επόμενο μήνα (14 Μαΐου) και μία από τις εκδόσεις του θα φέρει την ονομασία “Pro”. Η αποκάλυψη έγινε στο Twitter από τον Ishan Agarwal και από την εικόνα που δημοσιεύει μπορούμε να δούμε το motto της εταιρείας για τη φετινή παρουσίαση: “Go Beyond Speed“.

Φυσικά, δεν έχουμε κάτι επίσημο από την OnePlus, αλλά μπορούμε να υποθέσουμε ότι η έκδοση OnePlus 7 Pro θα είναι αυτή που θα περιλαμβάνει 5G modem. Στα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά φημολογείται ότι θα δούμε all-screen οθόνη 6.5” AMOLED χωρίς notch με ελάχιστα bezels και in-display αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 855, έως 12GB μνήμη RAM, έως 256GB αποθηκευτικό χώρο, τριπλή κάμερα 48MP + 20MP + 16MP, pop-up εμπρόσθια κάμερα 16MP, λειτουργικό σύστημα OxygenOS βασισμένο στο Android 9 Pie και μπαταρία 4000mAh με φορτιστή 44W Warp Charging.





Πηγή