Παρουσίαση: Το Apple Watch Series 6 θα μετρά το οξυγόνο στο αίμα -Λανσαρίστηκε και το νέο iPad Air | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

6


O Τιμ Κουκ, σε μία διαφορετική παρουσίαση της Apple λόγω κορωνοϊού, λάνσαρε το νέο Apple Watch Series 6 και το νέο iPad Air, όχι όμως και το iPhone 12 το οποίο θα ανακοινωθεί αργότερα μέσα στη χρονιά.

Σημειώνεται ότι δεν έγινε ηπαραμικρή αναφορά στο iPhone 12, με την αγωνία παρατείνεται για το πότε θα αποκαλυφθεί το iPhone 12 5G.

Αρχικά το αφεντικό της Apple παρουσίασε το «έξυπνο» ρολόι της φίρμας, το οποίο εμφανισιακά δεν διαφέρει από τα Series 4 και 5, αλλά διαθέτει αρκετά περισσότερα χρώματα, μεταξύ των οποίων και το νέο Product Red. Στις νέες δυνατότητές του συμπεριλαμβάνεται η μέτρηση του οξυγόνου στο αίμα σε μόλις 15 δευτερόλεπτα. Το SpO2 είναι μία μέτρηση η οποία προσφέρει δεδομένα στην αναπνοή σας και την καρδιακή σας λειτουργία. Συγκεκριμένα ο κορεσμός του οξυγόνου δείχνει το πόσο καλά συνεργάζονται καρδιά και πνευμόνια.

Το Apple Watch 6 θα είναι διαθέσιμο από την Παρασκευή και θα ξεκινά από τα 399 δολάρια, ενώ το Watch Series 3 συνεχίζει να κυκλοφορεί στην τιμή των 199 δολαρίων.

Apple Watch SE: Η φθηνή λύση της εταιρείας στα έξυπνα ρολόγια

Η έκπληξη της σημερινής παρουσίασης ήταν το Apple Watch SE, καθώς πρόκειται για ένα πιο οικονομικό Apple Watch το οποίο διαθέτει τις περισσότερες εφαρμογές του Apple Watch, ενώ εσωτερικά κρύβει τον S5 επεξεργαστή ο οποίος είναι δύο φορές πιο γρήγορος από αυτόν του Apple Watch 3.

Apple iPad – 8ης γενιάς

H Apple ανακοίνωσε τη νέα έκδοση του δημοφιλούς iPad, που έφτασε αισίως στην 8η γενιά του. Παράλληλα, ο Κουκ ανακοίνωσε ότι τα iPad έχουν φτάσει τα 500 εκατ. σε πωλήσεις τα τελευταία 10 χρόνια. H τιμή του νέου iPad θα είναι στα 329 δολάρια.

Νέο iPad Air

Όσον αφορά το iPad Air Το iPad Air, αυτό ανανεώθηκε εντελώς, με την Apple να ανακοινώνει το νεότερο μοντέλο. Η νέα πρόταση φέρνει οθόνη edge-to-edge όπως το νεότερο iPad Pro, USB Type-C και νέες κάμερες. Η οθόνη του iPad Air έρχεται με οθόνη 10.9 ιντσών τεχνολογίας Liquid Retina, αλλά και για πρώτη φορά σε Apple συσκευή Touch ID ενσωματωμένο στο power button. Η τιμή του νέου iPad Air ξεκινάει από τα 599 δολάρια.

Δείτε το event της Apple για το νέο Apple Watch Series 6 και το νέο iPAD Air





Πηγή