Παρουσιάστηκε η σειρά P30 της Huawei – Newsbeast

17


Παρουσιάστηκε σήμερα στο Παρίσι η πολυαναμενόμενη σειρά P30 της Huawei, η οποία αποτελεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στα «έξυπνα» κινητά τηλέφωνα. Τα οποία όχι μόνο έκαναν βήματα μπροστά σε σχέση με τον προκάτοχό τους, τη σειρά P20, αλλά πλέον έχουν τη δυνατότητα να… καταργούν το σκοτάδι και την απόσταση.

Αποστολή στο Παρίσι: Γιάννης Κέμμος

Στην παρουσίαση των Huawei P30 Pro και Huawei P30, στην οποία βρέθηκε το newsbeast.gr, έδωσαν το «παρών» περισσότεροι από 2.000 δημοσιογράφοι από όλο τον κόσμο και πολλά πρακτορείων ειδήσεων παρουσιάστηκαν σήμερα το.

Ο αριθμός εκπροσώπων των ΜΜΕ ξεπερνά κατά πολύ τον αριθμό των εκπροσώπων του Τύπου που βρίσκονται στη γαλλική πρωτεύουσα για να καλύψουν την συνάντηση του Εμανουέλ Μακρόν με τον πρόεδρο της Κίνας, Σι Τζινπίνγκ, την καγκελάριο της Γερμανίας, Άνγκελα Μέρκελ και τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, για το εμπόριο και το κλίμα.

Tην παρουσίαση των P30 Pro και P30, που έγινε στο μεγαλύτερο συνεδριακό κέντρο της Ευρώπης, το Paris Convention Center, με θέα τον Πύργο του Άιφελ, προχώρησε ο διευθύνων σύμβουλος της Huawei Consumer Business Group, Richard Yu.

Τα βασικά χαρακτηριστικά των νέων κινητών (και ειδικά του P30 Pro) είναι ότι ενδυναμώνουν περαιτέρω τις λειτουργίες και την ποιότητα της κάμερας, «καταργώντας» ουσιαστικά το σκοτάδι στις νυχτερινές λήψεις και την απόσταση, με το ισχυρό ζουμ που διαθέτουν οι κάμερές τους.

Τα νυχτερινά τοπία απαθανατίζονται με απόλυτη ευκρίνεια, ακόμη και με ελάχιστο φωτισμό, ενώ το πολύ ισχυρό ζουμ των καμερών αποτυπώνει χωρίς καμιά παραμόρφωση της εικόνας τα αντικείμενα και τα τοπία που βρίσκονται πολύ μακριά.

Επίσης, ξεχωρίζουν οι μπαταρίες των 4.200 MAH, o ήχος θα βγαίνει και μέσα από την οθόνη, με ένα νέου τύπου ηχείο, οι συσκευές θα ξεκλειδώνουν και από αποτύπωμα στην οθόνη, ενώ τα χρώματα των συσκευών θα είναι σε μπλε, κόκκινο, λευκό, μαύρο, aurora και πράσινο.

Από την παρουσίαση των νέων κινητών της Huawei επιβεβαιώθηκε ότι είμαστε πλέον και επίσημα στην εποχή της «υψηλής νοημοσύνης», των iIntelligent phones δηλαδή…

Τα intelligent phones δεν αποτελούν απλώς ένα εργαλείο επικοινωνίας, αλλά ένα προσωπικό κέντρο πληροφόρησης, που διαχειρίζεται για λογαριασμό μας έναν τεράστιο όγκο πληροφοριών, τις οποίες ο εγκέφαλος δεν συγκρατεί στον απόλυτο βαθμό. Επίσης, αξιολογεί πραγματικές καταστάσεις και… μαθαίνει από τις συνήθειες του κατόχου του και τον βοηθά να λαμβάνει αποφάσεις, με τη χρήση αλγορίθμων Τεχνητής Νοημοσύνης που ενσωματώνονται στο επεξεργαστή του.

Δώρο το νέο ρολόι σε όσους προ-παραγγείλουν τη συσκευή

Επίσης, ο κινεζικός κολοσσός τεχνολογίας παρουσίασε επίσης και το νέο  ρολόι της, το Huawei Watch GT Active.

Όσοι προ-παραγγείλουν τις δύο νέες ναυαρχίδες στα κινητά τηλέφωνα της Huawei, τα P30 και P30 Pro, από όλα τα  συνεργαζόμενα εξουσιοδοτημένα καταστήματα, θα πάρουν δώρο και το Huawei Watch GT Active. Η προσφορά ξεκινά από σήμερα, 26 Μαρτίου και θα έχει ισχύ έως την 1η Απριλίου.

Δείτε φωτογραφίες από την παρουσίαση:





Πηγή