Πολύ σύντομο teaser αφήνει υπόνοιες για το Tekken 8 ή κάποιο remake

7


Κατά τη διάρκεια του τουρνουά EVO 2022 στο Las Vegas, η Bandai Namco έδειξε ένα εξαιρετικά μικρό teaser για το επόμενο παιχνίδι της δημοφιλούς σειράς Tekken, το οποίο είτε θα είναι το Tekken 8 είτε κάποιο remake από τα προηγούμενα, αλλά είναι πολύ δύσκολο να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα την δεδομένη στιγμή.

Στο σύντομο clip βλέπουμε τον κύριο πρωταγωνιστή Kazuya Mishima να πηδά από έναν λόφο και τα γραφικά μετατρέπονται από πιξελιασμένα σε φωτορεαλιστικά για να μας προετοιμάσει χαμογελώντας ο Kazuya. Αυτό είναι ίσως ένα στοιχείο που να υποδεικνύει κάποιο remake, παρά την συνέχεια της ιστορίας…

Όπως ήταν φυσιολογικό, το κοινό έμεινε αρκετά μπερδεμένο και είναι χαρακτηριστικό πως ο σκηνοθέτης της σειράς, Katsuhiro Harada, έδωσε το παρών στα αποκαλυπτήρια του clip χωρίς να πει την παραμικρή κουβέντα. Σημειώστε ότι είχε γίνει αναφορά για το Tekken 8 τον Σεπτέμβριο του 2021 στην περίφημη διαρροή από την βάση δεδομένων της Nvidia, ωστόσο, η τελευταία είχε σπεύσει να διαψεύσει πως πρόκειται για πραγματικό project.

Η δουλειά, πάντως, έγινε αφού η κοινότητα των gamers συζητά έντονα τις τελευταίες ώρες για το επόμενο Tekken, ό,τι και αν είναι αυτό τελικά. Ευελπιστούμε σε κάτι περισσότερο μέσα στις επόμενες ημέρες ή εβδομάδες.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!



Πηγή