Πρεμιέρα με διπλό επεισόδιο και νέο trailer

14


H νέα Marvel σειρά, Hawkeye απέκτησε ένα νέο trailer, ανακοινώνοντας την κυκλοφορία των δύο πρώτων επεισοδίων τον Νοέμβριο στην υπηρεσία Disney+.

Στο ολοκαίνουργιο trailer, βλέπουμε τον Clint – ακριβώς μετά από τα γεγονότα του Avengers: Endgame – να παρακολουθεί μαζί με τα παιδιά του ένα μιούζικαλ του Broadway βασισμένο στη ζωή του Captain America. Μάλιστα, με το trailer επιβεβαιώνεται ότι η Linda Cardellini θα επαναλάβει τον ρόλο της ως σύζυγος του Clint, Laura Barton.

Στη συνέχεια, εμφανίζεται η Kate Bishop, η οποία έχει δώσει στον εαυτό της το όνομα Ronin και τραβάει την προσοχή του Clint με τη δράση της. Η Kate μπλέκεται σε μια σύγκρουση με τα μέλη της Track Suit Mafia, οι οποίοι με τη σειρά τους πιστεύουν ότι από πίσω κρύβεται ο Clint.

Ο Clint θέλει απεγνωσμένα να περάσει τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές με την οικογένειά του, αλλά δεν μπορεί να φύγει από τη Νέα Υόρκη μέχρι να ολοκληρωθούν οι δουλειές του με την Kate και την Track Suit Mafia.

Η Vera Farmiga συμπρωταγωνιστεί στη σειρά ως μητέρα της Kate, Eleanor Bishop. Ο Tony Dalton εμφανίζεται επίσης ως Jack Duquesne, ο άνθρωπος που εκπαίδευσε τον Hawkeye.

Τα δύο πρώτα επεισόδια του Hawkeye θα κάνουν πρεμιέρα στο Disney+ στις 24 Νοεμβρίου.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr





Πηγή