Προσθέτει τη λειτουργία Play Something και στις συσκευές Android

3


H Netflix φέρνει επίσημα στην πλατφόρμα του τη λειτουργία Play Something στους χρήστες κινητών Android.

Η λειτουργία Play Something λειτουργεί ως ένας τροχός αναπαραγωγής οποιουδήποτε τίτλου, όταν ο συνδρομητής δεν θέλει να επιλέξει ταινία ή σειρά. Το Play Something πρωτοξεκίνησε να κυκλοφορεί τον περασμένο Απρίλιο και τώρα διατίθεται παγκοσμίως σε συσκευές Android. Η Netflix ανέφερε ότι θα δοκιμάσει τη λειτουργία και για συσκευές iOS τους επερχόμενους μήνες.

Η Netflix ξεκινά επίσης τη λειτουργία Fast Laughs, η οποία κυκλοφόρησε για iOS νωρίτερα φέτος, σε συσκευές Android για επιλεγμένες χώρες, όπως οι ΗΠΑ, η Αυστραλία, ο Καναδάς, η Ιρλανδία, η Ινδία, η Μαλαισία, οι Φιλιππίνες και το Ηνωμένο Βασίλειο. Το εργαλείο Fast Laughs ουσιαστικά παρουσιάζει μικρά κλιπ από αστείες σκηνές σειρών και ταινιών.

Το τελευταίο χαρακτηριστικό που θα προστεθεί στην πλατφόρμα ψυχαγωγίας τον επόμενο μήνα είναι το Downloads for You για iOS. Αρχικά κυκλοφόρησε εντός του έτους για Android, και επιτρέπει την αυτόματη λήψη ταινιών και σειρών για παρακολούθηση εκτός σύνδεσης με βάση το ιστορικό προβολής των χρηστών.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr





Πηγή