Προστέθηκε η τριλογία Grand Theft Auto και έρχεται το Sonic Mania Plus το 2024

11


Οι τελευταίοι μήνες εξελίσσονται εξαιρετικά για τη Netflix, η οποία βλέπει την πολιτική της καταπολέμησης του password sharing να αποδίδει καρπούς με την αύξηση των συνδρομητών (και του τζίρου της), αλλά και την πορεία της στον χώρο του gaming να προχωρά με σταθερά και ταυτόχρονα καίρια βήματα.

Ήδη από σήμερα έχει προστεθεί στον κατάλογο των Netflix Games το Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition, ενώ μέσα στο 2024 θα δούμε και τα Hades, Katana Zero, Braid και Rise of the Golden Idol. Επιπλέον, η εταιρεία ανακοίνωσε και την προσθήκη ενός από τα κορυφαία Sonic games όλων των εποχών, με το Sonic Mania Plus να αναμένεται μέσα στο 2024!

Η συγκεκριμένη έκδοση προσθέτει δύο νέους playable χαρακτήρες (Mighty και Ray), μια νέα tutorial ζώνη, εναλλακτικά χρώματα στις πίστες και το Encore mode όπου ο Sonic και η παρέα του εναλλάσονται μέσα σε κάθε πίστα όταν βρίσκεις (και σπας) τα αντίστοιχα κουτιά.

Εκτός από το Sonic Mania Plus, η Netflix θα προσθέσει μέσα στο 2024 και τα Cozy Grove: Camp Life, Game Dev Tycoon και FashionVerse. Το 2023 κλείνει με 86 τίτλους για τα Netflix Games και έπεται συνέχεια.



Πηγή