Πρόθεση για ενσωμάτωση NFTs στην υπηρεσία

9


Την επιθυμία εξερεύνησης και ενσωμάτωσης των NFTs στο YouTube εξέφρασε η CEO της πλατφόρμας Susan Wojcicki, συμπληρώνοντας πως τα non-fungible tokens πιθανότατα να αποτελέσουν έναν νέο τρόπο βελτίωσης της εμπειρίας των δημιουργών και των fans.

Η Susan Wojcicki αποκάλυψε ότι:

Εστιάζουμε πάντα στην επέκταση του οικοσυστήματος του YouTube για να βοηθήσουμε τους δημιουργούς να επωφεληθούν από αναδυόμενες τεχνολογίες, συμπεριλαμβανομένων των NFTs, ενώ συνεχίζουμε να ενισχύουμε και να βελτιώνουμε τις εμπειρίες που έχουν οι χρήστες μας στο YouTube.

Η δήλωση της CEO μπορεί να μην σημαίνει ότι η εταιρεία θα ενσωματώσει εγγυημένα τα NFTs στο YouTube, αλλά σίγουρα εάν υλοποιηθούν αυτές οι σκέψεις, η τεχνολογία των NFTs θα μπορούσε να απογειωθεί σημαντικά. Ωστόσο, η ομάδα ανάπτυξης του YouTube δεν είναι η μοναδική που εκφράζει το ενδιαφέρον της για τα NFTs, καθώς σε προηγούμενες δηλώσεις παρόμοιο ενδιαφέρουν έχουν επιδείξει και οι Facebook, Instagram και Twitter.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr

[YouTube]





Πηγή