Πρόσθεσε διαδραστικό Περιοδικό Πίνακα στο Search

17


H μηχανή αναζήτησης της Google διαθέτει τώρα έναν διαδραστικό Περιοδικό Πίνακα που παρέχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τα στοιχεία. Μπορείτε να βρείτε τον περιοδικό πίνακα, αναζητώντας «periodic table» και κάνοντας κλικ στο κουμπί «explore elements» στη δεξιά πλευρά της σελίδας.

Κάθε στοιχείο που επιλέγεις περιλαμβάνει χρήσιμες και ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες, όπως ότι το Θάλλιο χρησιμοποιήθηκε ως μέσο δολοφονίας σε ένα μυθιστόρημα της Agatha Christie.

Ο περιοδικός πίνακας ανακοινώθηκε μαζί με άλλες νέες λειτουργίες στην υπηρεσία Google Assistant που σχεδιάστηκε για να βοηθήσει τις οικογένειες, συμπεριλαμβανομένων των ενημερώσεων στους Family Bell reminders.

Η Google προσθέτει επίσης έναν τρόπο για να ορίσετε μια ρουτίνα αφού απενεργοποιήσετε το ξυπνητήρι σας το πρωί, ο οποίος θα μπορούσε να σας επιτρέψει να ελέγξετε τον καιρό και τις ειδήσεις αμέσως μόλις ξυπνήσετε. Το εν λόγω χαρακτηριστικό θα κυκλοφορήσει σύντομα.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.





Πηγή