Πρώτες ματιές στο edit button

18


Η Twitter επιβεβαίωσε πριν από μερικές ημέρες ότι σύντομα θα ενσωματώσει το περίφημο edit button για τα tweets των συνδρομητών της υπηρεσίας Twitter Blue. Τώρα, οι γνωστοί αναλυτές Alessandro Paluzzi και Nima Owji έρχονται να δημοσιεύσουν τα ευρήματα τους για να πάρουμε μια εικόνα από τον τρόπο λειτουργίας της δυνατότητας επεξεργασίας των tweets.

Ο πρώτος μας δείχνει ένα screenshot ενός tweet που περιλαμβάνει το κουμπί Update κάτω αριστερά και πατώντας εκεί θα μπορείς να ανανεώσεις το περιεχόμενο της δημοσίευσης σου. Από την άλλη, ο δεύτερος έφτιαξε ένα GIF που δείχνει ολόκληρη τη διαδικασία edit σε υφιστάμενα tweets.

Αυτό που παρουσιάζει ενδιαφέρον είναι ότι για την ώρα δεν υπάρχει κάποιος χρονικός περιορισμός και ο Paluzzi κατάφερε να προχωρήσει σε edits αρκετά παλαιότερων tweets. Ενδεχομένως αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η λειτουργία δεν είναι ακόμα έτοιμη για λανσάρισμα και πιθανότατα στην τελική μορφή θα προστεθούν χρονικοί περιορισμοί και ένδειξη ότι το συγκεκριμένο tweet έχει υποστεί επεξεργασία μαζί με το ιστορικό.

Μπορεί σε πρώτη φάση το edit button να προορίζεται μόνο για τους συνδρομητές του Twitter Blue, αλλά δεν αποκλείουμε το ενδεχόμενο γενικότερου λανσαρίσματος.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!



Πηγή