Πρώτη ματιά στη Nova και τον Wolverine στο νέο trailer του Deadpool & Wolverine!

0


Κατά τη διάρκεια του Super Bowl, το πρώτο trailer για το Deadpool & Wolverine είχε μια αξιοσημείωτη έλλειψη, αυτή του Wolverine. Η αποκάλυψη του εμβληματικού ήρωα κρατήθηκε για κάποια άλλη στιγμή, η οποία έφτασε τώρα. Η Marvel Studios έδωσε στη δημοσιότητα το δεύτερο trailer για το Deadpool & Wolverine, στο οποίο ο Wolverine έρχεται σχεδόν αμέσως αντιμέτωπος με τον Deadpool. Και δεν είναι καθόλου χαρούμενος που τον βλέπει.

Εκτός από τον μικρό ρόλο του Ryan Reynolds στην ταινία X-Men Origins του 2009: Wolverine, ο Deadpool και ο Wolverine ελάχιστα έμοιαζαν να κατοικούν στο ίδιο κινηματογραφικό σύμπαν. Αλλά αυτό σαφώς δεν ισχύει εδώ, καθώς ο Deadpool ζητά από τον Wolverine να συνεργαστεί μαζί του για να σώσει όλα και όλους όσα αγαπά ο πρώτος. Θα χρειαστεί πολλή πειθώ και ακόμα περισσότερα χτυπήματα, πυροβολισμούς και μαχαιρώματα για να μπορέσουν αυτοί οι δύο να συνεργαστούν.

Δεδομένου όμως ότι πρόκειται για ταινία comics, οι δύο ήρωες θα συνεργαστούν τελικά ο ένας με τον άλλον. Κάποια από αυτή τη συνεργασία μπορείτε να δείτε στο trailer, το οποίο προσφέρει επίσης μια πρώτη ματιά στην κακιά της ταινίας, την Cassandra Nova (Emma Corrin). Στα κόμικς, η Cassandra Nova είναι η αδελφή του Charles Xavier και ένα ισχυρό μέντιουμ από μόνη της. Επιδεικνύει επίσης τις δυνάμεις της για τον έλεγχο του νου κατά τη διάρκεια της μάταιης προσπάθειας του Wolverine να τη σφάξει. Απέναντι σε αυτόν τον εχθρό, η ωμή δύναμη του Wolverine και του Deadpool δεν μπορεί να κάνει πολλά.

Το trailer προϊδεάζει επίσης για μερικές ακόμα εμφανίσεις ηθοποιών από ταινίες X-Men της 20th Century Fox, αλλά δεν είναι σαφές αν οι αρχικοί ηθοποιοί επαναλαμβάνουν τους ρόλους τους. Τα μόνα επιβεβαιωμένα μέλη του καστ που επιστρέφουν είναι η Morena Baccarin ως Vanessa, ο Rob Delaney ως Peter, η Leslie Uggams ως Blind Al, ο Karan Soni ως Dopinder, ο Stefan Kapičić ως φωνή του Colossus, η Brianna Hildebrand ως Negasonic Teenage Warhead, η Shioli Kutsuna ως Yukio, ο Lewis Tan ως Shatterstar και ο Aaron Stanford ως Pyro.

Το Deadpool & Wolverine θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 26 Ιουλίου 2024.



Πηγή