Πρώτη σοβαρή ένδειξη για το χρονοδιάγραμμα της κυκλοφορίας του

8


Εδώ και μια 5ετία ακούμε διάφορα για το πολυαναμενόμενο Grand Theft Auto 6 (GTA VI), αλλά μέχρι πρότινος δεν είχαμε καμία σοβαρή ένδειξη για το λανσάρισμα του επόμενου επεισοδίου της δημοφιλέστατης και άκρως επιτυχημένης σειράς.

Γνωρίζουμε ότι η δημιουργός Rockstar Games έχει επενδύσει πολλά επάνω στην ανάπτυξη του, αλλά και ότι δεν βιάζεται να προχωρήσει στην κυκλοφορία του από τη στιγμή που το GTA V συνεχίζει να πουλά με υψηλούς ρυθμούς (σ.σ. ξεπέρασε τα 180 εκατ. αντίτυπα), ενώ δεν θέλει σε καμία περίπτωση να βγάλει στην αγορά ένα παιχνίδι που θα είναι μια απ’ τα ίδια.

Η σημαντική είδηση – ένδειξη μας για το GTA VI μας έρχεται από την πρόσφατη ενημέρωση των μετόχων της Take-Two Interactive, στην οποία αναφέρεται η εκτίμηση για τζίρο ύψους $8 δισ. μέσα στο επόμενο οικονομιικό έτος, το οποίο θα ξεκινήσει τον Απρίλιο του 2024. Η εταιρεία προβλέπει αύξηση στον τζίρο της από τα $5.3 δισ. στα $8 δισ. χάριν στα νέα projects της και θεωρεί ότι θα διατηρηθεί σε αυτά τα επίπεδα και τα επόμενα χρόνια από το 2025 και έπειτα.

Αυτή η αύξηση (σχεδόν $3 δισ.) και η σταθεροποίηση πιθανότατα θα προκύψουν λόγω της κυκλοφορίας του GTA VI μέσα στο επόμενο οικονομικό έτος, οπότε δεν θα μας έκανε εντύπωση μια σχετική επίσημη ανακοίνωση μέσα στους επόμενους μήνες!

[via]

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!



Πηγή