Πρώτο πλήρες trailer για τη γερμανική ταινία τρόμου

16


Η πολυαναμενόμενη γερμανική ταινία τρόμου Blood Red Sky βρίσκεται προ των πυλών για την πρεμιέρα της στο Netflix στις 23 Ιουλίου 2021 και το πλήρες trailer μόλις κυκλοφόρησε.

Το Blood Red Sky πρόκειται για μία ταινία με βαμπίρ στο αεροπλάνο. Βασική πρωταγωνίστρια η Peri Baumeister υποδύεται την Nadja, μία γυναίκα που πάσχει από μία μυστηριώδη ασθένεια και έχει επιβιβαστεί σε μία πτήση προς τις ΗΠΑ με τον μικρής ηλικίας γιο της προκειμένου να βρει τη θεραπεία. Ωστόσο, στο αεροπλάνο επιβαίνει μία συμμορία τρομοκρατών, οι οποίοι καταλαμβάνουν το σκάφος και σκοτώνουν πολλούς επιβατές, συμπεριλαμβανομένης της Nadja. Για κακή τους τύχη, η Nadja είναι βαμπίρ και επιστρέφει στη ζωή για να πάρει εκδίκηση.

Το Blood Red Sky σκηνοθετείται από τον Γερμανό Peter Thorwarth. Πρωταγωνιστούν επίσης οι Kais Setti, Alexander Scheer, Dominic Purcell, Graham McTavish, Roland Møller και Chidi Ajufo.

Σημειώνεται πως οι ταινίες τρόμου που αναμένονται τον Ιούλιο στο Netflix πολλαπλασιάζονται εντυπωσιακά, καθώς εντός του μήνα πρόκειται να κυκλοφορήσει και η τριλογία του Fear Street, με την πρώτη ταινία Fear Street Part 1: 1994 να καταφτάνει στις 2 Ιουλίου.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!



Πηγή