Πρώτο gameplay trailer, έρχεται το Νοέμβριο!

3


Πέρυσι τον Ιούνιο έγινε η έκπληξη από τη Microids όταν ανακοίνωσε πως ετοιμάζει το Flashback 2, το sequel του θρυλικού παιχνιδιού που κυκλοφόρησε το μακρινό 1992. Τώρα έφτασε ο καιρός να δούμε το πρώτο gameplay trailer, ενώ μαθαίνουμε πως θα κυκλοφορήσει μέσα στο Νοέμβριο του 2023 για παιχνιδοκονσόλες και Windows PC, χωρίς να έχει γίνει γνωστή η ακριβής ημερομηνία.

Η υπόθεση του Flashback 2 φέρνει ξανά στο προσκήνιο τον πράκτορα Conrad Hart, ο οποίος θα αντιμετωπίσει και πάλι την εξωγήινη φυλή που αλλάζει μορφή (Morphs) σε μια sci-fi noir περιπέτεια που εκτυλίσσεται στον 22ο αιώνα. Οι gamers θα δουν και γνώριμους χαρακτήρες και τοποθεσίες από το original παιχνίδι, ενώ το gameplay έχει εμπλουτιστεί με νέα στοιχεία όπως το νέο όπλο του Conrad A.I.S.H.A. Στο gameplay trailer παρατηρούμε μια λογική 2.5D προσέγγιση, αλλά η γενική platform φιλοσοφία παραμένει ίδια.

Αφότου ο πρωταγωνιστής Conrad B.Hart έβγαλε από τη μέση το Master Brain, τώρα ενώνει και πάλι τις δυνάμεις του με τους συμμάχους του για να αντιμετωπίσει ξανά το είδος των Morphs που απειλεί όλους τους πολιτισμούς. Οι εξελίξεις πυροδοτούνται και από την απαγωγή του Ian, τον καλύτερου φίλου του Conrad, η οποία συμβαίνει μπροστά στα μάτια του. Είναι ακόμη ένα κόλπο των Morphs ή μήπως κρύβεται κάποιος άλλος πίσω από αυτήν;

Στην ανάπτυξη του Flashback 2 συμμετέχουν πολλά από τα μέλη του original, όπως οι σχεδιαστές Paul Cuisset και Thierry Perreau, αλλά και ο συνθέτης Raphael Gesqua.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!



Πηγή