Πρώτο gameplay trailer, έρχεται το φθινόπωρο στο PS5

8


Το PlayStation Showcase έκλεισε με την Insomniac Games να παρουσιάζει το πρώτο gameplay trailer για το Marvel’s Spider-Man 2, για το οποίο ωστόσο δεν αποκάλυψε ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας, παρά μόνο ανέφερε πως θα το δούμε στο PlayStation 5 σε κάποια φάση το φθινόπωρο.

Στο Marvel’s Spider-Man 2 θα έχουμε στην διάθεση μας τόσο τον Peter Parker, όσο και τον Miles Morales, ενώ από το trailer γνωρίζουμε και τους κύριους αντιπάλους. Αυτοί είναι ο Kraven the Hunter και ο Dr. Curt Connors (aka the Lizard) που έχουν έρθει στη Νέα Υόρκη, με τον πρώτο να κυνηγά όλους τους υπεράνθρωπους της πόλης συμπεριλαμβανομένων και των κακών.

Επιπλέον, επιβεβαιώνεται η στολή Symbiote που αλλάζει κάπως την προσωπικότητα αυτού που τη φορά, καθώς τα χτυπήματα γίνονται πολύ πιο βίαια και η φωνή αρκετά πιο απότομη. Η εταιρεία σημειώνει πως η Symbiote προσθέτει αρκετά στοιχεία στο gameplay, όμως οι gamers θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί απέναντι σε κάποιες επιθέσεις, μιας και οι απλές κινήσεις parry και dodge δεν θα είναι αρκετές για να αποφύγεις το χτύπημα.

Ένα άλλο ενδιαφέρον στοιχείο του Marvel’s Spider-Man 2 είναι η σχεδόν στιγμιαία αλλαγή χαρακτήρα από τον Peter Parker στον Miles Morales, προκειμένου οι gamers να απολαμβάνουν την ιστορία και από τις δύο προοπτικές που προσφέρουν οι δύο Spider-Man.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!



Πηγή