Πρώτο gameplay trailer και ημερομηνία κυκλοφορίας για το remake

3


Από την πρώτη στιγμή που ανακοινώθηκε το Dead Space remake από την EA πέρυσι τον Ιούλιο, οι gamers περίμεναν πως και πως να δουν την δουλειά της Motive επάνω στην ριζική ανακαίνιση του δημοφιλούς παιχνιδιού, καθώς και να μάθουν την ημερομηνία κυκλοφορίας. Πλέον μπορούμε να βάλουμε ένα τικ και στα δύο, καθώς πριν από λίγη ώρα δημοσιεύθηκε το πρώτο gameplay trailer και επιβεβαιώθηκε πως θα κυκλοφορήσει στις 27 Ιανουαρίου 2023.

Η δουλειά της Motive φαίνεται εξαιρετική σε αυτές τις πρώτες εικόνες και ο τρόμος θεωρείται δεδομένος στην επιστροφή του πρωταγωνιστή Isaac Clarke (με φωνή μάλιστα). Κατά βάση θα παίξουμε την ίδια ιστορία με το original του 2008, όμως έχουν γίνει κάποιες προσθήκες από υλικό που δεν είχε μπει στην τελική έκδοση, καθώς και περισσότερο βάθος για τους δευτερεύοντες χαρακτήρες (όπως η Nicole).

Αξίζει να σημειωθεί ότι όλο το Dead Space remake θα παίζεται σερί χωρίς οθόνες φόρτωσης και άλλα sequences, έτσι ώστε ο gamer να βυθίζεται πλήρως στην έντονη ατμόσφαιρα του.

Το Dead Space remake έρχεται στις 27 Ιανουαρίου 2023 σε Windows PC (EA App, Steam, Epic Games Store), Xbox Series X/S και PS5.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!



Πηγή