Πρώτο gameplay trailer και σημαντικές αλλαγές

12


Η 2K Sports δημοσίευσε το πρώτο gameplay trailer για το NBA 2K22 και για μια ακόμη φορά γινόμαστε μάρτυρες της εξαιρετικής δουλειάς που έχει γίνει στα γραφικά και τα animations του δημοφιλέστατου basketball simulation. Να σημειωθεί, βέβαια, ότι το υλικό που βλέπουμε προέρχεται από τις εκδόσεις του παιχνιδιού για PlayStation 5 και Xbox Series X/S, επομένως, μην περιμένετε αντίστοιχη ποιότητα γραφικών στα Nintendo Switch, PS4 και Xbox One.

Σε ό,τι αφορά τις αλλαγές, οι δημιουργοί τονίζουν ότι έχουν πραγματοποιήσει σημαντικές βελτιώσεις σε όλους τους τομείς προκειμένου να προσφέρουν μια όσο το δυνατόν πιο αληθοφανή εμπειρία στους gamers, καθώς και να διορθώσουν τις αστοχίες των προηγούμενων εκδόσεων του franchise.

Για παράδειγμα, έχουν φτιάξει από την αρχή τα συστήματα άμυνας και μπλοκ έτσι ώστε να αποφύγουν το ghosting που κόστιζε σε εύκολα καλάθια από τους αντιπάλους. Πλέον ο αμυντικός είναι όντως κολλημένος επάνω στον αντίπαλο σουτέρ και μπορεί να βλέπει μέχρι και το χέρι του στο πρόσωπο του αντιπάλου. Επίσης, όσοι παίζουν σε PS5 με το DualSense θα νιώθουν τις επαφές στο τηλεχειριστήριο τους, όπως και κάθε άλλη δυναμική ενέργεια (π.χ. απότομες αλλαγές κατεύθυνσης, συγκρούσεις, άλματα).

Εξίσου σημαντικές αλλαγές έχουν γίνει στον χειρισμό της μπάλας, με 50 μοναδικές διαφορετικές ντρίπλες και 32 διαφορετικούς συνδυασμούς, στο παιχνίδι μέσα στη ρακέτα με πληθώρα κινήσεων για τους forward και τους center, ενώ οι σουτέρ θα έχουν ένα νέο δυναμικό σύστημα ενέργεας που θα μεταβάλλεται ανάλογα με τις ικανότητες του εκάστοτε παίκτη και τις συνθήκες του σουτ (αν είναι μαρκαρισμένος ο παίκτης, αν τελειώνει ο χρόνος κλπ.).

Το NBA 2K22 θα κυκλοφορήσει στις 10 Σεπτεμβρίου 2021 για τις προαναφερθείσες παιχνιδοκονσόλες και φυσικά για Windows PC.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr





Πηγή