Categories: Gaming

Πρώτο gameplay trailer και σημαντικές αλλαγές


Η 2K Sports δημοσίευσε το πρώτο gameplay trailer για το NBA 2K22 και για μια ακόμη φορά γινόμαστε μάρτυρες της εξαιρετικής δουλειάς που έχει γίνει στα γραφικά και τα animations του δημοφιλέστατου basketball simulation. Να σημειωθεί, βέβαια, ότι το υλικό που βλέπουμε προέρχεται από τις εκδόσεις του παιχνιδιού για PlayStation 5 και Xbox Series X/S, επομένως, μην περιμένετε αντίστοιχη ποιότητα γραφικών στα Nintendo Switch, PS4 και Xbox One.

Σε ό,τι αφορά τις αλλαγές, οι δημιουργοί τονίζουν ότι έχουν πραγματοποιήσει σημαντικές βελτιώσεις σε όλους τους τομείς προκειμένου να προσφέρουν μια όσο το δυνατόν πιο αληθοφανή εμπειρία στους gamers, καθώς και να διορθώσουν τις αστοχίες των προηγούμενων εκδόσεων του franchise.

Για παράδειγμα, έχουν φτιάξει από την αρχή τα συστήματα άμυνας και μπλοκ έτσι ώστε να αποφύγουν το ghosting που κόστιζε σε εύκολα καλάθια από τους αντιπάλους. Πλέον ο αμυντικός είναι όντως κολλημένος επάνω στον αντίπαλο σουτέρ και μπορεί να βλέπει μέχρι και το χέρι του στο πρόσωπο του αντιπάλου. Επίσης, όσοι παίζουν σε PS5 με το DualSense θα νιώθουν τις επαφές στο τηλεχειριστήριο τους, όπως και κάθε άλλη δυναμική ενέργεια (π.χ. απότομες αλλαγές κατεύθυνσης, συγκρούσεις, άλματα).

Εξίσου σημαντικές αλλαγές έχουν γίνει στον χειρισμό της μπάλας, με 50 μοναδικές διαφορετικές ντρίπλες και 32 διαφορετικούς συνδυασμούς, στο παιχνίδι μέσα στη ρακέτα με πληθώρα κινήσεων για τους forward και τους center, ενώ οι σουτέρ θα έχουν ένα νέο δυναμικό σύστημα ενέργεας που θα μεταβάλλεται ανάλογα με τις ικανότητες του εκάστοτε παίκτη και τις συνθήκες του σουτ (αν είναι μαρκαρισμένος ο παίκτης, αν τελειώνει ο χρόνος κλπ.).

Το NBA 2K22 θα κυκλοφορήσει στις 10 Σεπτεμβρίου 2021 για τις προαναφερθείσες παιχνιδοκονσόλες και φυσικά για Windows PC.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr



Πηγή

iTech News

Leave a Comment
Share
Published by
iTech News

Recent Posts

Το ρομπότ Σοφία έθεσε νέο… κρητικό Ζήτημα – «Η Κρήτη θα μπορούσε να ήταν αυτόνομο κρατίδιο»

Το ρομπότ Σοφία έθεσε νέο… κρητικό Ζήτημα – «Η Κρήτη θα μπορούσε να ήταν αυτόνομο…

1 ώρα ago

Εκδήλωση στις 7 Μαΐου 2024 για τα νέα wearables και όχι μόνο

Όπως το περιμέναμε εδώ και αρκετές ημέρες, η Huawei ανακοίνωσε επίσημα ότι θα πραγματοποιήσει εκδήλωση…

3 ώρες ago

Ταυτόχρονο download δύο εφαρμογών στη νέα αναβάθμιση του Google Play Store

Μέχρι τώρα, το Google Play Store δεν σας επέτρεπε να κατεβάζετε δύο εφαρμογές ταυτόχρονα. Έπρεπε…

4 ώρες ago

Σπάνια συνέντευξη αυτόπτη μάρτυρα που είδε την πρώτη απόπειρα απογείωσης των αδερφών Wright! [Video]

Εν έτει 2024 και παρόλη αυτήν την τεχνολογική έκρηξη των τελευταίων 3 δεκαετιών ακόμα δυσκολευόμαστε…

4 ώρες ago

Η NASA μας δείχνει μια γιγαντιαία λίμνη από λάβα στην επιφάνεια της Ιούς [Video]

Η NASA ανακοίνωσε ότι ανακάλυψε μια λίμνη λάβας στην επιφάνεια της Ιούς. Η λίμνη ανακαλύφθηκε…

5 ώρες ago

Το iPad Pro θα προσφέρει προηγμένες AI δυνατότητες χάριν στο M4 chip

Η επερχόμενη εκδήλωση "Let Loose" της Apple υπόσχεται σημαντικές αναβαθμίσεις για τη σειρά iPad Pro…

5 ώρες ago

Αυτό το site χρησιμοποιεί cookies, για την παροχή των υπηρεσιών της, να προσαρμόσετε τις διαφημίσεις και να αναλύσει την επισκεψιμότητα. Με τη χρήση αυτής της ιστοσελίδας, συμφωνείτε με τη πολιτική χρήση των cookies.