Πρώτο teaser trailer για την τηλεοπτική μεταφορά του παιχνιδιού

18


Το δίκτυο HBO δημοσίευσε το πρώτο teaser trailer για το The Last of Us, την live-action τηλεοπτική μεταφορά του παιχνιδιού της Naughty Dog, η οποία αναμένεται στην υπηρεσία HBO Max μέσα στο 2023.

Όπως είναι λογικό σε αυτό το πρώτο υλικό που δημοσιεύει το HBO η προσοχή στρέφεται στους πρωταγωνιστές Ellie (Bella Ramsey) και Joel (Pedro Pascal), οι οποίοι ερμηνεύουν μια έντονη λογομαχία τους βγαλμένη αυτούσια από το παιχνίδι, ενώ παίρνουμε και μια ελάχιστη δόση από τον Nick Offerman στον ρόλο του Bill.

Για όσους δεν έχουν καμία επαφή με το The Last of Us, η υπόθεση ακολουθεί τους Joel και Ellie στην περιήγηση τους στις ΗΠΑ που χτυπήθηκαν από μια μυστηριώδη ασθένεια που έχει μεταμορφώσει τους ανθρώπους σε επικίνδυνα τέρατα. Στην περιπέτεια τους συναντούν διάφορους χαρακτήρες, άλλοτε φιλικούς και άλλοτε πιο επικίνδυνους και από τους μεταλλαγμένους…

Την δημιουργία της live-action μεταφοράς έχει αναλάβει ο Craig Mazi, δημιουργός και σεναριογράφος του εξαιρετικού Chernobyl, και στην παραγωγή συμμετέχει κανονικά ο Neil Druckmann της Naughty Dog. Η πρώτη σεζόν αποτελείται από 10 επεισόδια και μένει να δούμε αν θα υπάρξει και δεύτερη.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!



Πηγή