Πρώτο teaser trailer για τη νέα ταινία της Pixar

19


Εν αναμονή της πρεμιέρας του Elemental, της νέας animated ταινίας της Pixar, η εταιρεία προχωρά στην δημοσίευση του πρώτου teaser trailer για το επόμενο project της. Πρόκειται για μια sci-fi ιστορία με τίτλο Elio, η οποία αφορά ένα νεαρό αγόρι που απάγεται από εξωγήινους και παριστάνει ότι είναι ο ηγέτης της Γης στη διαπλανητική οργάνωση Communiverse.

Για αιώνες οι άνθρωποι αναζητούσαν απαντήσεις στο Σύμπαν και στη νέα ταινία των Disney και Pixar, το Elio, το Σύμπαν αποκρίνεται! Στην ταινία θα γνωρίσουμε τον Elio, ένα αγόρι με πλούσια φαντασία που μεταφέρεται κατά λάθος στο Communiverse, μια διαπλανητική οργάνωση με εκπροσώπους από διάφορους Γαλαξίες. Όλοι νομίζουν πως έχουν να κάνουν με τον ηγέτη της Γης και ο Elio, παντελώς ανέτοιμος για τον ρόλο, πρέπει να δημιουργήσει φιλίες με περίεργες εξωγήινες μορφές για να επιβιώσει από μια σειρά δοκιμασιών, ενώ στην πορεία ανακαλύπτει ποιος πραγματικά είναι.

Τη σκηνοθεσία του Elio έχει αναλάβει ο Adrian Molina, σεναριογράφος του Coco, και πρωταγωνιστούν ο Yonas Kibreab στον ρόλο του Elio, η America Ferrara στον ρόλο της μητέρας του, αλλά και οι Jameela Jamil και Brad Garrett σε ρόλους εξωγήινων.

Το Elio θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους την 1η Μαρτίου 2024.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!



Πηγή