Πρώτο trailer για την πολυαναμενόμενη δεύτερη σεζόν

7


H Apple κυκλοφόρησε ολοκαίνουργιο trailer για τη δεύτερη σεζόν του The Morning Show, επισημαίνοντας την επιστροφή της βραβευμένης με Όσκαρ δραματικής σειράς.

Η σειρά επιστρέφει με δέκα επεισόδια με βασικές πρωταγωνίστριες την Jennifer Aniston και την Reese Witherspoon, οι οποίες είναι και παραγωγοί της σειράς. Άλλα μέλη του καστ που επιστρέφουν περιλαμβάνουν τους Steve Carell, Billy Crudup, Mark Duplass, Nestor Carbonell, Karen Pittman, Bel Powley, Desean Terry, Janina Gavankar, Tom Irwin και Marcia Gay Harden.

Η επίσημη περιγραφή της δεύτερης σεζόν έχει ως εξής:

Μετά από τα εκρηκτικά γεγονότα της πρώτης σεζόν, η δεύτερη σεζόν βρίσκει την ομάδα “The Morning Show” να αναδύεται από τα συντρίμμια των πράξεων της Alex και της Bradley σε ένα νέο κόσμο, όπου η ταυτότητα είναι το παν και το χάσμα ανάμεσα στο ποιος παρουσιάζει και στο ποιοι πραγματικά είμαστε μπαίνει στο παιχνίδι.

Το πρώτο επεισόδιο της δεύτερης σεζόν του The Morning Show θα κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2021 αποκλειστικά στο Apple TV+ και θα ακολουθεί ένα νέο επεισόδιο κάθε Παρασκευή.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.





Πηγή