Πρώτο trailer για τη νέα σειρά της DC στο HBO Max

5


Κυκλοφόρησε το trailer της πολυαναμενόμενης σειράς Peacemaker με πρωταγωνιστή τον John Cena. Η νέα σειρά θα αποτελείται από οκτώ επεισόδια, θα είναι η συνέχεια του Suicide Squad και ο John Cena ως Peacemaker θα κληθεί να αντιμετωπίσει και να εξολοθρεύσει όλους τους κακούς για να επιτευχθεί η ειρήνη.

Στο trailer βλέπουμε και την ομάδα που φυλάει τα νώτα του Peacemaker. Η Jennifer Holland και ο Steve Agee επιστρέφουν στους ρόλους τους ως Emilia Harcourt και Hogan Economos. Η Harcourt χειρίζεται τον Peacemaker και είναι εντυπωσιασμένη από τις ικανότητες του, ενώ ο Economos χειρίζεται την τεχνολογία και τις τακτικές του Peacemaker για τις αποστολές του.

Ο Chukwudi Iwuji ως Clemson Murn είναι το νέο αφεντικό του Peacemaker και η συμφωνία του είναι απλή. Εάν μπορεί να σκοτώνει κακούς ανθρώπους για αυτόν, τότε θα μείνει εκτός φυλακής. Το τελευταίο μέλος της ομάδας είναι η Leota Adebayo (Danielle Brooks) και είναι η μόνη που φαίνεται ότι νοιάζεται πραγματικά για τον Peacemaker.

Παράλληλα, συναντάμε τον Robert Patrick να υποδύεται τον πατέρα του Peacemaker και τον Adrian Chase ως Vigilante – εισαγγελέας την ημέρα και αδίστακτος εγκληματίας τη νύχτα. Τη σκηνοθεσία και το σενάριο της σειράς ανέλαβε ο James Gunn.

Η σειρά Peacemaker αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 13 Ιανουαρίου στο HBO Max.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr





Πηγή