Πρώτο trailer για τη νέα ταινία του Clint Eastwood

25


To πρώτο της trailer απέκτησε η τελευταία ταινία με τίτλο Cry Macho του βραβευμένου με Όσκαρ ηθοποιού και σκηνοθέτη Clint Eastwood. Στη νέα ταινία πρωταγωνιστεί ο 91 ετών Eastwood που υποδύεται έναν πρώην σταρ του ροντέο, ο οποίος δέχεται μία δουλειά για να φέρει πίσω στο σπίτι από το Μεξικό έναν νεαρό άνδρα. Η βασική υπόθεση της ταινίας φαίνεται να βασίζεται στο ταξίδι που πραγματοποιούν οι δύο άνδρες.

Σύμφωνα με την επίσημη περιγραφή της ταινία Cry Macho, οι δύο άνδρες βρίσκονται αναγκασμένοι να πάρουν τον πίσω δρόμο για το Τέξας, αντιμετωπίζοντας ένα απροσδόκητα δύσκολο ταξίδι, κατά το οποίο ο κουρασμένος ιππέας βρίσκει απρόσμενες συνδέσεις και το δικό του αίσθημα λύτρωσης.

Ο Eduardo Minett υποδύεται το νεαρό αγόρι Rafo ενώ στην ταινία συμμετέχουν επίσης οι Natalia Traven, Dwight Yoakam, Fernanda Urrejola και Horacio Garcia-Rojas.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.





Πηγή