Πρώτο trailer για το καταιγιστικό action-adventure

35


Δύο χρόνια έχουν περάσει από την πρώτη ανακοίνωση του Project Eve από την ShiftUp, αλλά οι πληροφορίες που έχουν έρθει στη δημοσιότητα από τότε είναι ελάχιστες. Η εταιρεία, πάντως, έδειξε ένα νέο cinematic trailer στην εκδήλωση της Sony για το PlayStation 5 και τουλάχιστον έχει καταφέρει να κερδίσει την προσοχή μας για την ώρα.

Το Project Eve θυμίζει αισθητικά παιχνίδια όπως το NieR: Automata και το Bayonetta, ενώ βλέπουμε καταιγιστική δράση στο trailer με την πρωταγωνίστρια να διαλύει τα πάντα στο πέρασμα της κραδαίνοντας το τεράστιο σπαθί της απέναντι σε πλάσματα που μάλλον έχουν την ικανότητα να μπαίνουν στα σώματα άλλων.

Η επίσημη περιγραφή από τη Shift Up χαρακτηρίζει το Project Eve ως ένα action-adventure που λαμβάνει χώρα στο όχι και τόσο μακρινό μέλλον σε μια κατεστραμμένη Γη που βάλλεται από άγνωστες εχθρικές οντότητες. Η Eve ενώνει τις δυνάμεις της με άλλους συντρόφους για να σώσει τον κόσμο.

Μένουμε με το trailer και περιμένουμε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την υπόθεση και το χρονοδιάγραμμα για την κυκλοφορία του.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.





Πηγή