Πρώτο trailer για το reboot του «Μόνος στο Σπίτι»

21


Το reboot της Disney Ηοme Sweet Home Alone απέκτησε το πρώτο του trailer. Η νέα ταινία με πρωταγωνιστή τον Archie Yates αναμένεται να προβληθεί στην υπηρεσία Disney+ στις 12 Νοεμβρίου 2021.

Όλοι αγαπήσαμε τις ταινίες του Home Alone και διασκεδάσαμε βλέποντας τον Kevin (Macaulay Culkin) να βρίσκει ευφάνταστους τρόπους να διαφύγει από τους διαρρήκτες του σπιτιού του, τη στιγμή που οι γονείς του έχουν φύγει Χριστουγεννιάτικο ταξίδι και τον έχουν ξεχάσει πίσω – μόνο του. Ωστόσο, πώς θα συνδεθεί η νέα ταινία Home Sweet Home Alone με τις επιτυχημένες πρωτότυπες ταινίες;

Με βάση το trailer, φαίνεται ότι υπάρχουν πολλά κοινά στοιχεία με τις αρχικές ταινίες. Η υπόθεση του Home Sweet Home Alone βρίσκει τον νεαρό Max Mercer να ξεμένει στο υπερπολυτελές σπίτι της οικογένειας του, ενώ οι γονείς του έχουν πάει διακοπές στο Τόκιο. Τότε είναι που θα ξεκινήσει και η δράση του μικρού Max να υπερασπιστεί το σπίτι του.

Το καστ του Home Sweet Home Alone απαρτίζεται από τους Archie Yates, Ellie Kemper, Rob Delaney, Aisling Bea, Kenan Thompson, Tim Simons, Devin Ratray, Ally Maki, και Chris Parnell.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr





Πηγή