Πρώτο trailer για το sequel του Sex and the City

18


Ύστερα από την κυκλοφορία του trailer της prequel σειράς του Game of Thrones, House of the Dragon, η υπηρεσία HBO Max εξακολουθεί να αφήνει εκστασιασμένους τους συνδρομητές της, καθώς τώρα ανακοίνωσε την πρεμιέρα της νέας sequel σειράς του Sex and the City, And Just Like That.

Η πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης σειράς αναμένεται να πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Δεκέμβριο στο HBO Max και θα απολαύσουμε ξανά τις συνήθεις υπόπτους Sarah Jessica Parker, Kristin Davis and Cynthia Nixon να πρωταγωνιστούν.

Η αναβίωση της πασίγνωστης σειράς θα ακολουθήσει την Parker και τις αγαπημένες φίλες της – εκτός της λατρεμένης μας Samantha (Kim Cattrall) – να εξερευνούν τη ζωή στα 50 τους χρόνια. Παράλληλα, επιστρέφει ο Mr. Big και ο Aidan.

Απολαύστε ελεύθερα το νέο βίντεο που κυκλοφόρησε για την επερχόμενη σειρά And Just Like That…:

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.





Πηγή