Πρώτο trailer και ημερομηνία πρεμιέρας για την 5η σεζόν

30


Αρκετά νωρίτερα απ’ ό,τι περιμέναμε θα γίνει η πρεμιέρα της 5ης σεζόν του Cobra Kai στο Netflix, με την εταιρεία να ανακοινώνει πως θα την δούμε στις 9 Σεπτεμβρίου 2022 και να δημοσιεύει το πρώτο trailer που μας δίνει μια πρώτη εικόνα για τη νέα κατάσταση που έχει δημιουργηθεί μετά το φινάλε της 4ης σεζόν.

Με το Cobra Kai να κερδίζει το 51ο All-Valley Karate Tournament, ο Terry Silver έχει αποκτήσει τον πλήρη έλεγχο του dojo και επεκτείνει τις δουλειές του ανοίγοντας dojos σε όλη την περιοχή. Ο Kreese έπεσε στην παγίδα του πρώην φίλου του, ο Johnny Lawrence τα έχει παρατήσει και θέλει να επανορθώσει για τις ζημιές που προκάλεσε ειδικά σε ό,τι αφορά τον Miguel, ενώ ο Daniel LaRusso θέλει να βάλει ένα τέλος σε όλα αυτά και ενώνει τις δυνάμεις του με τον Chozen.

Θα επιστρέψουν κανονικά στους ρόλους τους όλοι οι πρωταγωνιστές και μένει να δούμε μέχρι που θα το τραβήξουν στη νέα σεζόν. Μέχρι στιγμής το spin-off του Karate Kid τα πηγαίνει ανέλπιστα καλά και ευελπιστούμε ότι δεν θα μετατραπεί σε σαπουνόπερα…

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!



Πηγή