Πως να αποκτήσεις το Windows 10 Pro χωρίς να ξοδέψεις πολλά χρήματα

11


Εάν ακόμα χρησιμοποιείτε υπολογιστή με λειτουργικό σύστημα Windows 8 ή Windows 7 ίσως ήρθε η ώρα να αναβαθμίσετε στο Windows 10 προκειμένου να απολαμβάνετε ένα πιο σταθερό σύστημα με περισσότερες χρήσιμες λειτουργίες και μεγαλύτερη ασφάλεια για τα δεδομένα σας. Ειδικά η έκδοση Windows 10 Pro συμπεριλαμβάνει ορισμένα χαρακτηριστικά που δεν υπάρχουν στην έκδοση Home, όπως η προστασία των δεδομένων, το σύστημα Secure Trusted Boot και το Remote Desktop.

Δεν χρειάζεται να ξοδέψετε πολλά χρήματα και χρόνο για να αναβαθμίσετε τον υπολογιστή σας. Αρκεί μια βόλτα στο κατάστημα Keysfan, το οποίο εξειδικεύεται στις πωλήσεις γνήσιων αδειών χρήσης για λογισμικό της Microsoft (Windows, Office κ.ά.) και όχι μόνο. Για παράδειγμα, μπορείτε να προμηθευτείτε άδεια χρήσης για Windows 10 Pro με μόλις €7.25, δηλαδή λιγότερο από το 10% της κανονικής τιμής, και φυσικά έτσι είστε έτοιμοι να αναβαθμίσετε και στην έκδοση Windows 11 δωρεάν όταν γίνει διαθέσιμη για τον υπολογιστή σας.

Χωρίς να χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε κάποιο εκπτωτικό κουπόνι, μπορείτε να επωφεληθείτε από τις παρακάτω προσφορές:

Δηλώνοντας το κουπόνι SKF50 στο ταμείο κερδίζετε έκπτωση 50% για αγορά κλειδιού Windows 10 και Windows 11:

Επιπλέον, με το κουπόνι SKF62 κερδίζετε έκπτωση 62% στα παρακάτω:

Χρήσιμο Λογισμικό

Οι παραγγελίες στο κατάστημα Keysfan γίνονται πανεύκολα και γρήγορα. Απλά επιλέγεις το κλειδί που σ’ ενδιαφέρει, προχωράς στην αγορά (προτεινόμενη μέθοδος το PayPal) και πολύ σύντομα έρχεται στη διεύθυνση email που έχεις δηλώσει (έλεγχος και στον φάκελο Spam γιατί καμιά φορά ενδέχεται να καταχωρηθεί εκεί). Προηγουμένως θα πρέπει να έχετε κατεβάσει την έκδοση του λογισμικού που θέλετε να εγκαταστήσετε στον υπολογιστή από την επίσημη ιστοσελίδα της Microsoft και αφότου ολοκληρωθεί η εγκατάσταση μπορείτε να προχωρήσετε στην ενεργοποίηση της με το κλειδί που αγοράσατε.

Για οποιαδήποτε ερώτηση, διευκρίνιση ή πρόβλημα μπορείτε να επικοινωνείτε απευθείας με το κατάστημα στη διεύθυνση support @ keysfan.com.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!



Πηγή