Πώς οι φετινές διακοπές θα σας μείνουν αξέχαστες- Δημιουργήστε αναμνήσεις με τα νέα smartphone της HUAWEI

12


Ετοιμάζεστε για διακοπές; Μήπως όμως σας λείπει κάτι; Έχετε σκεφτεί πώς θα αποτυπώσετε αυτό το μοναδικό ηλιοβασίλεμα ή εκείνο το πεντανόστιμο πιάτο που δοκιμάσατε και θα σας μείνει αξέχαστο; Το τελευταίο κινητό της HUAWEI θα φροντίσει για τις αναμνήσεις σας.

Όλα έτοιμα για τις διακοπές. Οι προετοιμασίες είχαν γίνει, οι βαλίτσες είχαν ετοιμαστεί, οι σημειώσεις με τα «best of», έτοιμες στην τσάντα μου. Φέτος σκόπευα να περάσω όνειρο!

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κάτι όμως έλειπε. Και ήταν η τελευταία προσθήκη στη λίστα μου. Το πιο σύγχρονο κινητό με την καλύτερη φωτογραφική μηχανή που θα μπορούσα να έχω. Φωτογράφος δεν είμαι, αλλά να μην μπορέσω να αποτυπώσω εκείνο το ονειρεμένο ηλιοβασίλεμα την ώρα που ο ήλιος αγγίζει τη θάλασσα και μοιάζει σαν να λιώνει; Ή εκείνον τον ψαρά που μου δείχνει με χαρά την πρωινή ψαριά του; Αλλά κι εκείνο το φιλί κάτω από το αλμυρίκι δίπλα στο κύμα; Τόσες αναμνήσεις είναι κρίμα να πάνε χαμένες.

Κι ως φαν του Instagram, ένα τέτοιο εργαλείο μου είναι απαραίτητο. Γι’ αυτό λοιπόν αποφάσισα να «επενδύσω» σε ένα καλό smartphone. Και πιο καλύτερο από το HUAWEI P50 Pro, από τη νέα HUAWEI P series; Και δικαιώθηκα! Είναι σίγουρο πως οι φετινές μου διακοπές θα μου μείνουν αξέχαστες – όχι μόνο γιατί πέρασα υπέροχα, αλλά γιατί θα μπορώ να τις αναπολώ κάθε φορά που θέλω, ανατρέχοντας στις φωτογραφίες που τράβηξα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αλλά ας εξηγηθούμε. Κοιτάζοντας τις φωτογραφίες που ανέβασα στο Instagram, όλοι οι φίλοι μου ενθουσιάστηκαν. Απορούσαν πώς μπορεί να αποτυπώθηκαν με ένα κινητό, τόσες λεπτομέρειες. Ούτε επαγγελματική κάμερα με μεγάλο ζουμ να είχα!

Εκείνο το ονειρεμένο πορτοκαλί κοχύλι που βρήκα στην παραλία, έμοιαζε να είναι αληθινό στη φωτογραφία. Μπορούσες να μετρήσεις ακόμη και τους κόκκους της άμμου πάνω στην οποία το είχα ακουμπήσει. Κι αυτό γιατί το HUAWEI P50 Pro είναι εφοδιασμένο με την πρώτη Dual-Matrix κάμερα, Super Main κάμερα, RGB και μονόχρωμους φακούς και αισθητήρα multi-spectrum. Τι σημαίνουν όλα αυτά; Ότι μπορείς να αποτυπώσεις ακόμη και την παραμικρή λεπτομέρεια, ακόμη και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, οδηγώντας σε ένα φωτογραφικό αποτέλεσμα πολύ κοντά σε αυτό που βλέπει το ανθρώπινο μάτι.

Ήταν
πραγματικά εντυπωσιακό. Μέχρι και τον
ατμό που έβγαινε από τα αχνιστά μύδια
που παραγγείλαμε ένα μεσημέρι στο
ταβερνάκι, αποτύπωσε ο φακός. Βλέποντας
τη φωτογραφία, νόμιζες ότι μπορούσες
να τα μυρίσεις!

Ήθελα όμως να το τραβήξω ακόμη παραπέρα. Καλή η λεπτομέρεια, αλλά τι γίνεται με τα μακρινά τοπία; Το HUAWEI P50 Pro διαθέτει περισκοπικούς φακούς (με έως 100X ζουμ), υπερ-ευρυγώνιους φακούς και τεχνολογία σταθεροποίησης ώστε ο χρήστης να μπορεί, χωρίς κόπο, να βγάλει σταθερές, υψηλής ευκρίνειας φωτογραφίες μικρών αντικειμένων ή αντικειμένων που βρίσκονται μακριά από την κάμερα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εντάξει, μπορεί το ηλιοβασίλεμα να μην μπόρεσα να το βγάλω σαν να είναι δίπλα μου, αλλά εκείνο το καΐκι κάπου μακριά στη θάλασσα αποτυπώθηκε άψογα χωρίς να χάνει η ποιότητα της φωτογραφίας.

Ααα και χάρη στην τεχνολογία HUAWEI XD Optics μέσω της οποίας διορθώνονται οι οπτικές διαφορές και αποκαθίστανται οι λεπτομέρειες, μπόρεσα να διορθώσω τα τυχόν μικροσφάλματα μου, σαν επαγγελματίας!

Κι
αν νομίζατε πως το HUAWEI
P50 Pro είναι
απλά ένα κινητό με εντυπωσιακή φωτογραφική
μηχανή, κάνετε λάθος. Καταρχάς, είναι
ντιζαϊνάτο. Χαίρεσαι να το επιδεικνύεις.
Κυκλοφορεί σε δύο χρώματα – cocoa
gold και
golden
black
για να εντυπωσιάζεις σε κάθε έξοδο ή
επίδειξή του. Διαθέτει ακόμη μεγαλύτερη
οθόνη, είναι πανάλαφρο και διαθέτει μια
τρισδιάστατη καμπύλη οθόνη που νομίζεις
ότι κυλά και στα πλάγια της συσκευής
σου. Όσο για τα χρώματα, δεν μπορούσα να
πιστέψω πραγματικά ότι υπάρχουν τόσα
πολλά (υποστηρίζει μέχρι και 1,07
δισεκατομμύρια χρώματα, εξασφαλίζοντας
μια ακριβή απόδοση των πραγματικών
χρωμάτων.

Επίσης, είναι αδιάβροχο και ανθεκτικό στη σκόνη – πέρασε το τεστ της παραλίας χωρίς να πάθει το παραμικρό! Και τέλος, είναι εξοπλισμένο με ηχεία Dual Stereo ώστε να νομίζεις πως «βυθίζεσαι» σε έναν μοναδικό ηχητικό κόσμο, όταν παρακολουθείς κάποιο βίντεο, παίζεις ένα παιχνίδι ή ακούς τα αγαπημένα σου τραγούδια.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για τους λάτρεις των μικρών, υπάρχει και το HUAWEI P50 pocket

Μπορεί βέβαια, η συγκεκριμένη συσκευή να σας φαίνεται μεγάλη και να προτιμάτε κάτι μικρότερο που να χωράει στην τσέπη σας, χωρίς όμως να θυσιάσετε τίποτα από την τεχνολογία ενός smartphone. Σε αυτή την περίπτωση, θα βρείτε ότι ακριβώς γυρεύετε στο HUAWEI P50 pocket.
Όπως λέει και το όνομά του είναι pocket, δηλαδή χωράει στην τσέπη, διπλώνει συμμετρικά στα δύο ενώ δεν υστερεί καθόλου όσον αφορά στην απόδοσή του, η οποία παραμένει, φυσικά, υψηλή.

Χάρη στον μοναδικό μηχανισμό αναδίπλωσης, η συσκευή ξεδιπλώνει, το σύστημα ανυψώνεται ώστε να έχετε στη διάθεσή σας μια λεία οθόνη. Κι αν φοβάστε για την ανθεκτικότητα, χάρη στο multi-Dimensional Hinge, δεν κινδυνεύει από τίποτα το νέο σας κινητό.

Όσο για τα χαρακτηριστικά του, είναι εντυπωσιακά λεπτό, με πάχος μόλις 15,2 mm όταν είναι διπλωμένο και 7,2mm όταν ξεδιπλώνετε, ενώ διαθέτει δύο οθόνες. Η κύρια είναι μια ευπροσάρμοστη OLED οθόνη 6,9 ιντσών.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μέσω της οθόνης προστασίας, μπορείτε να έχετε άμεση πρόσβαση σε μια σειρά πληροφοριών, να τσεκάρετε το ημερολόγιό σας ή να βγάλετε ακόμη και φωτογραφίες ή βίντεο και να δείτε τις ειδοποιήσεις που έχετε λάβει. Κυριολεκτικά, ένα πολυεργαλείο σε pocket size.

HUAWEI Nova 9 SE: Για να απολαμβάνεις κάθε στιγμή της ζωής σου

Μπορεί η ναυαρχίδα των smartphone της HUAWEI να είναι το P50 Pro, ωστόσο, για όσους θέλουν κάτι στιλάτο, χρηστικό και ταυτόχρονα δημιουργικό, για ονειρεμένες φωτογραφίες, μπορούν να προτιμήσουν το HUAWEI Nova 9 SE.

Εάν είστε vlogger ή ερασιτέχνης φωτογράφος, αυτό το smartphone δε θα σας προδώσει ποτέ, χάρη στην κάμερα 108 megapixel που διαθέτει.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Επίσης, για όσους λατρεύουν να φτιάχνουν βίντεο, διαθέτει το εργαλείο Petal Clip μέσω του οποίου μπορεί να μειωθεί σημαντικά ο χρόνος που απαιτείται για τη δημιουργία ενός βίντεο και το αποτέλεσμα, θα σας ενθουσιάσει!

Όποιο smartphone της HUAWEI επιλέξετε για τις φετινές σας διακοπές, ένα είναι σίγουρο: Θα σας μείνουν αξέχαστες γιατί θα έχετε τραβήξει τις καλύτερες φωτογραφίες να σας τις θυμίζουν!

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Huawei, για εύκολες και γρήγορες αγορές το ηλεκτρονικό κατάστημα https://www.huaweistore.gr ή τα παρακάτω links:
Facebook: HuaweimobileGR και Instagram: huaweimobilegr καιHuawei Community.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 





Πηγή