Ρεκόρ πωλήσεων στην ιστορία της Blizzard και έρχονται 2 expansions!

7


Αναμενόμενα ξέφρενη η πορεία των πωλήσεων για το Diablo IV, αλλά και πάλι δεν παύει να μας εντυπωσιάζουν τα νούμερα που αποκάλυψε η Blizzard για αυτό το πρώτο πενθήμερο κυκλοφορίας (σ.σ. συμπεριλαμβάνονται οι early access χρήστες). Μέσα σε αυτό το διάστημα έχουν καταγραφεί περισσότερες από 93 εκατομμύρια ώρες παιχνιδιού, δηλαδή πάνω από 10,000 χρόνια, και παρότι δεν έχουμε ακριβή αριθμό πωλήσεων, η εταιρεία σημειώνει ότι το Diablo IV πουλά ταχύτερα από κάθε άλλο game στην ιστορία της.

Τα ευχάριστα για τους gamers συνεχίζονται, ωστόσο, με την επιβεβαίωση της Blizzard πως βρίσκονται ήδη σε στάδιο ανάπτυξης δύο expansions για το Diablo IV! Ο γενικός διευθυντής του Diablo, Rod Fergusson, αποκάλυψε πως το πρώτο expansion πλησιάζει προς την ολοκλήρωση του και ταυτόχρονα έχει ξεκινήσει η δουλειά και για το δεύτερο. Δεν έχουμε στοιχεία, όμως, για το μέγεθος τους και είμαστε περίεργοι να δούμε αν θα είναι τόσο κομβικά όσο αυτά που είχαμε παίξει για τα Diablo II και Diablo III.

Εδώ να σημειώσουμε πως τα expansions θα αποτελέσουν κομμάτι των Seasons που ετοιμάζει η Blizzard για το Diablo IV, με την πρώτη να ξεκινά τον Ιούλιο. Οι gamers θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει το βασικό campaign για να τους επιτραπεί η είσοδος στην Season 1, αλλά δεν απαιτείται η αγορά του battle pass.

Εμείς λιώνουμε ήδη το Diablo IV με τον αγαπημένο Necromancer και σύντομα θα διαβάσετε τις απόψεις μας στο σχετικό review!

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!



Πηγή