Ρομαντικοί gamers κάνουν πρόταση γάμου με το… PlayStation 5 [εικόνες] | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

17


To PlayStation 5 έφτασε και στην Ελλάδα την Πέμπτη. Μήπως μαζί του έφτασαν και… δαχτυλίδια; Ανά τον κόσμο πάντως, πολλοί συνδύασαν την αγορά της νέας κονσόλας με μια πρόταση γάμου στην αγαπημένη τους.

Σύμφωνα με το διεθνές μέσο που ασχολείται με τα βιντεοπαιχνίδια, PushSquare, το τελευταίο διάστημα με το PlayStation 5 να βγαίνει σταδιακά σε όλο τον κόσμο, έχει παρατηρηθεί αυξημένος αριθμός προτάσεων γάμου που συνδυάζεται μάλιστα και με την συσκευή της Sony. Όπως τονίζει το μέσο, τις τελευταίες ημέρες το Reddit παρατηρείται όταν αρκετά ζευγάρια αρραβωνιάζονται με αφορμή την παράδοση του PlayStation 5 στο σπίτι τους.

Rolled up after midnight pickup of our PS5s and snuck this game into the pile 😉 (video in comments) from r/PS5

Στην πρώτη περίπτωση, ο χρήστης «Benvegan» αγόρασε μερικά παιχνίδια μαζί με την κονσόλα και ανάμεσά τους έβαλε ένα κουτάκι που είχε φτιάξει για αυτή την περίπτωση ο ίδιος και έγραψε «Θα με παντρευτείς;». Ενώ στην φωτογραφία που ανάρτησαν φαίνεται και το δαχτυλίδι το οποίο έκρυβε μέσα του το κουτάκι του «παιχνιδιού».

My gf was super excited that I was able to get a PS5 for us. Little does she know, theres more in store. from r/PS5

Ενας άλλος χρήστης έγραψε, πως «Η κοπέλα μου ήταν πολύ ενθουσιασμένη που κατάφερα να βρω ένα PlayStation 5. Που να ήξερε τι άλλο κρύβει μέσα το κουτί του!».

Christmas came early for me and my (now) fiancé from r/PS5

Ενώ για τον χρήστη «Zachavelli» και κυρίως και για την κοπέλα του, τα Χριστούγεννα ήρθαν νωρίτερα καθώς κάτω από δέντρο που έστησαν ήδη στο σαλόνι τους, δεν ήταν μόνο το PlayStation 5, αλλά και ένα δαχτυλίδι με το οποίο της ζήτησε να τον παντρευτεί.





Πηγή