Σημαντικές αυξήσεις στις τιμές συνδρομής των Apple TV+ και Apple Arcade

19


Μετά από αρκετό καιρό, η Apple προχωρά σε αυξήσεις των τιμών συνδρομής για ορισμένες από τις υπηρεσίες της, συμπεριλαμβανομένων των Apple TV+ και Apple Arcade. Μάλιστα, οι νέες τιμές ισχύουν άμεσα για τους νέους συνδρομητές, ενώ στους υπάρχοντες θα τεθούν σε ισχύ μετά από 30 ημέρες ή στην επόμενη ημερομηνία ανανέωσης της συνδρομής τους.

Συγκεκριμένα, η συνδρομή στο Apple TV+ θα αυξηθεί κατά €3, από €6.99/μήνα στα €9.99/μήνα, ενώ αυτή του Apple Arcade ανεβαίνει κατά €2, από €4.99/μήνα στα €6.99/μήνα. Σε ό,τι αφορά το πακέτο Apple One που συμπεριλαμβάνει τα iCloud+, TV+, Music και Arcade, οι τιμές ανεβαίνουν από τα €16.95/μήνα στα €19.95/μήνα (Individual), από €22.95/μήνα στα €25.95/μήνα (Family με 200GB στο iCloud για έως 5 άτομα) και από €31.95/μήνα στα €34.95/μήνα (Premium με 2TB iCloud+ και Fitness+).

Η εταιρεία δικαιολόγησε τις αυξήσεις με την παρακάτω δήλωση της:

Οι τιμές συνδρομής για τα Apple TV+, Apple Arcade, Apple News+ και Apple One θα αυξηθούν στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε επιλεγμένες αγορές του εξωτερικού από σήμερα. Οι υφιστάμενοι συνδρομητές θα δουν αυτές τις αυξήσεις 30 ημέρες μετά όταν ανανεώσουν τις συνδρομές τους. Επικεντρωνόμαστε στην παραγωγή των καλύτερων δυνατών εμπειριών για τους πελάτες μας, προσθέτοντας περιεχόμενο υψηλής ποιότητας και καινοτόμες λειτουργίες στις υπηρεσίες μας.

Από το λανσάρισμά του πριν από τέσσερα χρόνια, το Apple TV+ έχει γράψει ιστορία στην υπηρεσία streaming, πετυχαίνοντας σημαντικά ορόσημα σε σύντομο χρονικό διάστημα με τη μεγάλη ποικιλία βραβευμένων σειρών, αναγνωρισμένων ταινιών μεγάλου μήκους, ντοκιμαντέρ και ψυχαγωγίας για παιδιά και για όλη την οικογένεια. Το Apple Arcade συνεχίζει να προσφέρει στους παίκτες απεριόριστη πρόσβαση σε εκατοντάδες απίστευτα διασκεδαστικά παιχνίδια, με σχεδόν τρεις φορές περισσότερους τίτλους διαθέσιμους σε σύγκριση με την έναρξή του το 2019, ενώ κάθε μήνα προστίθενται συναρπαστικά νέα παιχνίδια και ενημερώσεις. Από το λανσάρισμά του, το Apple News+ περιλαμβάνει περισσότερες από 100 επιπλέον κορυφαίες εφημερίδες και περιοδικά με συνολικά περισσότερες από 450 εκδόσεις, μια επιλογή ηχητικών άρθρων με αφήγηση από τους συντάκτες του News+, συλλογές τοπικών ειδήσεων σε περισσότερες από 20 πόλεις και περιοχές, καθώς και ένα καθημερινό σταυρόλεξο και ένα μίνι σταυρόλεξο.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!



Πηγή