Σημαντικές βελτιώσεις στις αρχειοθετημένες συνομιλίες

15


Στην messaging υπηρεσία WhatsApp, εάν επιθυμείτε να αποκρύψετε συνομιλίες από τη λίστα σας, οι οποίες δεν είναι πλέον «ενεργές», και δεν θέλετε να τις διαγράψετε οριστικά, μπορείτε να τις μεταφέρετε στα αρχειοθετημένα μηνύματα. Ωστόσο, εάν στην προκείμενη συζήτηση, ο συνομιλητής στείλει ένα νέο μήνυμα, τότε θα καταργηθεί αυτόματα η αρχειοθέτηση.

Η ομάδα ανάπτυξης του WhatsApp ανακοίνωσε μία νέα αλλαγή προκειμένου να προσφέρει στους χρήστες την επιλογή να διαχειριστούν με έναν καλύτερο τρόπο την αρχειοθέτηση των μηνυμάτων τους. Πλέον, οι χρήστες της υπηρεσίας θα έχουν τη δυνατότητα να κρατήσουν κρυμμένες ή να θέσουν σε σίγαση τις αρχειοθετημένες συνομιλίες ή εάν επιθυμούν να διατηρήσουν την τρέχουσα «επιστροφή» τους.

Εξακριβώστε εάν έχετε προβεί στην τελευταία ενημέρωση της εφαρμογής WhatsApp, καθώς οι νέες λειτουργίες σχετικά με την αρχειοθέτηση των συνομιλιών είναι ήδη διαθέσιμες.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr





Πηγή