Στα σκαριά η ταινία The Mandalorian and Grogu!

4


H Lucasfilm ανακοίνωσε επίσημα μια νέα ταινία στημένη στον κόσμο του Star Wars, η οποία ονομάζεται The Mandalorian and Grogu και προφανώς βασίζεται στην τρομερά επιτυχημένη τηλεοπτική παραγωγή του Disney+ με πρωταγωνιστή τον Pedro Pascal.

Η ανακοίνωσε έγινε μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του Star Wars και απ’ ό,τι φαίνεται η υπόθεση εκτυλίσσεται μετά τα γεγονότα της τρίτης σεζόν του The Mandalorian. Την σκηνοθεσία θα αναλάβει ο Jon Favreau, ο οποίος δήλωσε τα εξής:

Λατρεύω να αφηγούμαι ιστορίες που διαδραματίζονται στον πλούσιο κόσμο που δημιούργησε ο George Lucas. Η προοπτική να φέρουμε τον Mandalorian και τον Grogu στη μεγάλη οθόνη είναι εξαιρετικά συναρπαστική.

Επιπλέον, η Lucasfilme επιβεβαίωσε ότι η ταινία The Mandalorian and Grogu δεν έχει καμία σχέση με τη νέα τριλογία Star Wars που ανακοινώθηκε τον περασμένο Απρίλιο στο πλαίσιο του Star Wars Celebration. Εξάλλου, επιβεβαιώθηκε και η δεύτερη σεζόν του Ahsoka.

Δεν έχει γίνει γνωστό το χρονοδιάγραμμα για την πρεμιέρα του The Mandalorian and Grogu, ούτε αυτό για τη δεύτερη σεζόν του Ahsoka.



Πηγή