Στα $7-9 το μήνα το πακέτο με διαφημίσεις

15


Νέες πληροφορίες σχετικά με το επερχόμενο συνδρομητικό πακέτο της Netflix που θα περιλαμβάνει διαφημίσεις. Σύμφωνα με το δίκτυο Bloomberg, το νέο πακέτο δεν θα είναι τόσο φθηνό όσο μπορεί να φανταζόμασταν, αλλά θα πλησιάζει το κόστος της βασικής συνδρομής.

Συγκεκριμένα, το Bloomberg κάνει λόγο για κόστος $7-9 το μήνα και εμφάνιση διαφημίσεων για 4 λεπτά κάθε ώρα πριν την έναρξη και κατά την διάρκεια της προβολής του επεισοδίου, αλλά ποτέ μετά την ολοκλήρωση της.

Για αρχή η ιδέα της εταιρείας είναι να διαφημίζει δικά της shows και κάποια συνεργατών της, ενώ δεν σκοπεύει να εμφανίζει διαφημίσεις σε προγράμματα για παιδιά και στις original ταινίες της πλατφόρμας. Οι διαφημίσεις δεν θα είναι προσαρμοσμένες στο ιστορικό παρακολούθησης του χρήστη, προκειμένου να αποφευχθεί το φαινόμενο εμφάνισης των ίδιων διαφημίσεων.

Το συνδρομητικό πακέτο με διαφημίσεις στο Netflix αναμένεται αργότερα μέσα στη χρονιά σε τουλάχιστον 6 χώρες, με την Microsoft να έχει αναλάβει τον μηχανισμό παράδοσης τους. Λογικά θα το δούμε σε όλο τον κόσμο στις αρχές του 2023.

[via]

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!



Πηγή