Στις κορυφαίες εφευρέσεις του 2023 σύμφωνα με το περιοδικό TIME

13


Το περιοδικό TIME αναγνώρισε το Samsung Galaxy Z Flip5 ως μία από τις καλύτερες εφευρέσεις του 2023*, σε μια λίστα βραβεύσεων που θεωρείται ως μία από τις πιο σημαντικές στον κόσμο της Τεχνολογίας και της Καινοτομίας. Αυτή, μάλιστα, είναι η τρίτη διαδοχική χρονιά** που μια συσκευή της Samsung κερδίζει μια τόσο σημαντική διάκριση.

Κατά τη δημιουργία αυτής της λίστας, το περιοδικό λαμβάνει υπόψη του τη γενική αντίληψη και συλλέγει υποψηφιότητες από συντάκτες και δημοσιογράφους του από όλο τον κόσμο. Οι υποψηφιότητες αξιολογούνται ως προς τον κοινωνικό αντίκτυπο, την καινοτομία και τα οφέλη για τον χρήστη, καθώς και για την τεχνολογική τους πρωτοπορία. Στη διαδικασία επιλογής έρχονται επίσης στο προσκήνιο κριτήρια όπως η πρωτοτυπία, η αποτελεσματικότητα και άλλα.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το TIME,

Τα κινητά τηλέφωνα μπορούν να έχουν εκπληκτικό σχεδιασμό. Μ-ερικές φορές το μόνο που θέλετε είναι να ελέγξετε ένα email χωρίς να «ξεχαστείτε» από -το browsing στις εφαρμογές. Ένα βασικό χαρακτηριστικό του Samsung Galaxy Z Flip5, το Flex Window, φροντίζει γι’ αυτό.

Το Galaxy Z Flip5 όχι μόνο πληροί όλα τα παραπάνω κριτήρια, αλλά επιδεικνύει και εκπληκτικές επιδόσεις σε καθένα από αυτά. Επομένως, η ένταξη του Galaxy Z Flip5 στη λίστα αποδεικνύει ότι η Samsung διακρίνεται στη διαμόρφωση τάσεων στον τεχνολογικό τομέα. Αναδεικνύεται έτσι η σχεδιαστική ικανότητα της εταιρείας, η τεχνογνωσία στον τομέα της μηχανικής και η δέσμευσή της να παρέχει λύσεις που ανταποκρίνονται στις πραγματικές ανάγκες των τελικών χρηστών.

Το Samsung Galaxy Z Flip5 είναι μια compact και ευέλικτη συσκευή που βελτιώνει την εμπειρία χρήσης και αποτελεί ένα εκπληκτικό εργαλείο για την προσωπική έκφραση κάθε χρήστη. Η εξωτερική οθόνη προσφέρει επιλογές προσαρμογής, συμπεριλαμβανομένων των ρολογιών που ταιριάζουν με τα smartwatch της σειράς Galaxy Watch6.

Η λειτουργία Flex Window που αναδεικνύει το περιοδικό TIME στην βράβευση του, παρέχει γρήγορη πρόσβαση σε χρήσιμες πληροφορίες. Υπάρχουν διαθέσιμα widgets για τον καιρό, τον έλεγχο της μουσικής κ.ά., τα οποία μπορούν να αλλάξουν με το Multi Widget View. Επιπλέον, τα Quick Settings, το ιστορικό κλήσεων και ένα πλήρες πληκτρολόγιο QWERTY για γρήγορες γραπτές απαντήσεις είναι εύκολα προσβάσιμα. 

Ακόμη, το Flex Window ξεκλειδώνει χρήσιμες λειτουργίες για την διαχείριση της κάμερας. Για παράδειγμα, επιτρέπει τη φωτογράφηση χωρίς χέρια με το FlexCam, ενώ το Dual Preview δίνει στους φίλους τη δυνατότητα να βλέπουν τους εαυτούς τους κατά την διάρκεια της λήψης.

Επιπλέον, το Galaxy Z Flip5 αξιοποιεί την Τεχνητή Νοημοσύνη για τη βελτιστοποίηση των φωτογραφιών και των βίντεο σε διάφορες συνθήκες φωτισμού, με το Nightography και έναν AI αλγόριθμο επεξεργασίας εικόνας που ενισχύει την ποιότητα των εικόνων που λαμβάνονται σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, μειώνοντας τον οπτικό θόρυβο, αναδεικνύοντας τις λεπτομέρειες και τις αποχρώσεις των χρωμάτων.

Μπορεί με την πρώτη ματιά το Galaxy Z Flip5 να τραβάει την προσοχή χάρη στον εκλεπτυσμένο σχεδιασμό και την λειτουργικότητα του, αλλά παράλληλα προσφέρει πολλές μορφές έκφρασης χωρίς συμβιβασμούς. Γι’ αυτό, μόνο τυχαία δεν είναι η τρίτη συνεχόμενη διάκριση της Samsung στα βραβεία του περιοδικού TIME!

*Η κριτική πραγματοποιήθηκε από το TIME στο πλαίσιο της επιχειρηματικής δραστηριότητάς της και για σκοπό σχετικό μ’ αυτήν και δεν αποτελεί κριτική καταναλωτή.

**TIME’s Best Inventions History: 2021 – Galaxy Z Flip3, 2022 – Galaxy S22 Ultra, 2023 – Galaxy Z Flip5

Διαφημιστική καταχώριση της Samsung Electronics Ελλάς Μ.Α.Ε.



Πηγή