Στις φετινές γιορτές κάνεις την διαφορά με ένα smartphone της HUAWEI!

17


Η HUAWEI συνεχίζει να παραδίδει μαθήματα αφοσίωσης στην τεχνολογική εξέλιξη και την καινοτομία σε όλους τους τομείς. Συνεχίζει να κυνηγά με ακόμη μεγαλύτερη θέληση το όραμα της να προσφέρει στους χρήστες παγκοσμίως πραγματικές αναβαθμίσεις στις συσκευές που κρατούν στα χέρια τους καθημερινά.

Τα προηγούμενα 2-3 χρόνια οι πομπώδεις τίτλοι και η παραπληροφόρηση είχαν δημιουργήσει μια λανθασμένη εντύπωση ότι η HUAWEI βρίσκεται σε δύσκολη θέση λόγω των αδικαιολόγητων (μέχρι και σήμερα) κυρώσεων που της επέβαλε η κυβέρνηση των ΗΠΑ και οι συνεργάτες της. Παρόλα αυτά, οι καταναλωτές έβλεπαν διαρκώς πως η εταιρεία συνεχίζει κανονικά να κατασκευάζει νέα smartphones υψηλότατης ποιότητας, τόσο από πλευράς κατασκευής, όσο και από πλευράς επιδόσεων και τεχνολογικών καινοτομιών. Τότε άλλαξε το αφήγημα και οι πολέμιοι άρχισαν να προβάλλουν ως επιχείρημα το παντελώς αβάσιμο «δεν είναι Android» και την έλλειψη των εφαρμογών – υπηρεσιών της Google.

Η HUAWEI αποφάσισε να μην αφήσει τίποτα να σταθεί εμπόδιο στις προσπάθειες της και επέλεξε τον δρόμο που γνωρίζει καλύτερα για να αποδείξει ότι όχι μόνο κάνουν λάθος, αλλά και ότι έχει τη δυνατότητα να δημιουργήσει από μόνη της ένα ανταγωνιστικό πακέτο λύσεων για κάθε τι που προσφέρει η Google με τις δικές της υπηρεσίες! Να σημειώσουμε, βέβαια, ότι ουδέποτε η ίδια η Google δεν ήθελε να αφαιρεθούν οι εφαρμογές της από τις συσκευές της HUAWEI, ούτε έχει δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα μεταξύ των δύο εταιρειών. Μέσα από την σκληρή δουλειά και από επενδύσεις πολλών δισεκατομμυρίων, η HUAWEI κατάφερε μέσα σε χρόνο ρεκόρ να στήσει τα περίφημα HUAWEI Mobile Services (HMS) και να πείσει τους δημιουργούς εφαρμογών να στηρίξουν με τις δημιουργίες τους το δικό της κατάστημα εφαρμογών AppGallery!

Μέχρι να καθιερωθεί το δίπολο Android – iOS, αρκετοί θα θυμάστε ότι υπήρχαν διάφοροι εν δυνάμει ανταγωνιστές των δύο λειτουργικών συστημάτων που για διάφορους λόγους δεν κατάφεραν να πείσουν το καταναλωτικό κοινό να τους προτιμήσει. Ο κυριότερος λόγος; Η έλλειψη εφαρμογών, άρα η έλλειψη στήριξης από τους developers! Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα της Microsoft, ένας κολοσσός που θα περίμενε κανείς πως θα μπορούσε να γίνει ο τρίτος πόλος ή ακόμα και να ξεπεράσει κάποιον από τους άλλους δύο. Έχοντας αυτό σαν δεδομένο, αντιλαμβάνεται κανείς πόσο σπουδαία είναι η δουλειά που έγινε από τη HUAWEI για να φτάσει στο σημείο να έχει περισσότερους από 600 εκατομμύρια ενεργούς μηνιαίους χρήστες παγκοσμίως στο κατάστημα εφαρμογών AppGallery, εκ των οποίων τα 45+ εκατομμύρια βρίσκονται στην Ευρώπη. Το AppGallery περιλαμβάνει εκατοντάδες χιλιάδες εφαρμογές από τους πιο δημοφιλείς developers και καλύπτει όλες τις πτυχές της ψηφιακής ζωής των χρηστών.

Με μια επίσκεψη σε αυτό θα βρείτε όλες τις πολυχρησιμοποιημένες εφαρμογές όπως τα Facebook, Instagram, WhatsApp, TikTok κλπ. Ειδικά για την Ελλάδα υπάρχουν…τα πάντα, από τραπεζικές εφαρμογές (Eurobank, Alpha Bank, Τράπεζα Πειραιώς, Εθνική Τράπεζα, Revolut), εφαρμογές παραγγελίας φαγητού (e-Food, BOX), ταξί (Taxiplon), πάροχοι τηλεπικοινωνιών (COSMOTE, Vodafone, WIND), συστήματα mobile πληρωμών και πολλά άλλα που χρειάζεται ο χρήστης στην καθημερινότητα του.

Πέρα από τα παραπάνω, η HUAWEI φρόντισε να δώσει πρόσβαση σχεδόν σε οποιαδήποτε Android εφαρμογή κυκλοφορεί στην αγορά, την οποία μπορείς να βρεις πανεύκολα και γρήγορα με μια απλή αναζήτηση στο Petal Search. Αφότου την εντοπίσεις μπορείς να επιλέξεις την εγκατάσταση της και μάλιστα η HUAWEI ελέγχει την αξιοπιστία του αρχείου APK για να εξασφαλίσει ότι δεν πρόκειται για κακόβουλη εφαρμογή που θα θέσει σε κίνδυνο την συσκευή σου ή/και τα προσωπικά δεδομένα σου.

Εδώ να σταθούμε και στην κλασική ερώτηση – δισταγμό των υποψήφιων καταναλωτών που έχουν πέσει θύματα παραπληροφόρησης: Θα μπορώ να χρησιμοποιήσω τις εφαρμογές της Google; Η απάντηση είναι ΝΑΙ! Και μάλιστα με πολύ απλό τρόπο: το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εγκαταστήσετε την εφαρμογή Gspace στη HUAWEI συσκευή σας, την οποία θα βρείτε στο κατάστημα AppGallery.

Η εφαρμογή Gspace δεν έχει διαφημίσεις και μέσα σε αυτήν θα βρείτε όλες τις εφαρμογές και υπηρεσίες της Google, όπως τα Google Play Store, Google Maps, Google Drive, Gmail και YouTube. Διαλέγετε όσες και όποιες θέλετε, πραγματοποιείτε την εγκατάσταση τους όπως θα κάνατε σε κάθε άλλο smartphone και φυσικά μπορείτε να δημιουργήσετε μια συντόμευση τους για την αρχική οθόνη του smartphone ή του tablet σας για να έχετε την κλασική εμπειρία χρήσης μιας native εφαρμογής! Απλά, γρήγορα και με ασφάλεια!

Όπως αντιλαμβάνεστε, με την επιλογή ενός smartphone της HUAWEI δεν στερείστε τίποτα από ό,τι έχετε συνηθίσει και ταυτόχρονα απολαμβάνετε την premium κατασκευή, τις υψηλές επιδόσεις και τις καινοτομίες που ίσως καταφέρουν να αντιγράψουν οι άλλοι κατασκευαστές μετά από μήνες ή χρόνια.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα; Το HUAWEI Mate 50 Pro! Μια πραγματική ναυαρχίδα από κάθε άποψη που σε κερδίζει με τον εντυπωσιακό πολυτελή σχεδιασμό του, το πανίσχυρο hardware και τις προηγμένες έξυπνες λειτουργίες που απογειώνουν τη εμπειρία χρήσης και δίνουν πραγματικές λύσεις στην καθημερινότητα σας. Α, ξεχάσαμε να αναφέρουμε το σημαντικότερο: είναι το smartphone με το καλύτερο σύστημα κάμερας όλων των εποχών!

Η εταιρεία έχει τοποθετήσει για πρώτη φορά στη βιομηχανία ρυθμιζόμενο φυσικό διάφραγμα 10 επιπέδων στον κύριο αισθητήρα 50MP Ultra Aperture, το οποίο ξεκλειδώνει πρωτοποριακές δυνατότητες για τις λήψεις των χρηστών είτε στο αυτόματο mode, είτε στο επαγγελματικό για τους πιο καταρτισμένους με ποιότητα εφάμιλλη των πανάκριβων DSLRs! Σε αυτό βοηθούν και οι εξελιγμένοι αλγόριθμοι που έχει αναπτύξει η HUAWEI, καθώς και οι προηγμένες λειτουργίες για κορυφαίες λήψεις φωτογραφιών και videos με απίστευτη καθαρότητα, λεπτομέρεια και φυσικότητα σε κάθε συνθήκη φωτισμού!

Το σύστημα κάμερας περιλαμβάνει, επίσης, περισκοπική κάμερα τηλεφακού με δυνατότητα zoom έως 200x για να φέρνει μπροστά στα μάτια του χρήστη ακόμα και τα πιο μακρινά σημεία ενδιαφέροντος, καθώς και ευρυγώνια κάμερα για μακροσκοπικές λήψεις που αποκαλύπτουν μαγικές λεπτομέρειες από πολύ κοντινές λήψεις με εξαιρετική ευκρίνεια. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι ο DxOMark έδωσε μια τόσο υψηλή βαθμολογία αναδεικνύοντας την κάμερα του HUAWEI Mate 50 Pro ως την πιο ολοκληρωμένη λύση που έχουμε δει ποτέ σε smartphone!

Για αυτήν την περίοδο με κάθε αγορά του HUAWEI Mate 50 Pro δίνεται δώρο το HUAWEI WATCH GT3 Active! Με τις γιορτές να βρίσκονται προ των πυλών, ήρθε η ώρα να κάνετε ένα δώρο στον εαυτό σας ή στους αγαπημένους σας επιλέγοντας το HUAWEI smartphone που σας ταιριάζει και θα διαπιστώσετε και μόνοι σας την υπεροχή του!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μπορείς να επισκεφθείς την ιστοσελίδα της HUAWEI, καθώς και το Facebook, το Instagram και το HUAWEI Community.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!





Πηγή