Σχεδόν 20 εκατ. πωλήσεις μέσα σε 16 μήνες κυκλοφορίας και νέο Labo Kit [Video]

11


Σταθερά καλή η πορεία του Nintendo Switch, και κατ’ επέκτασιν και της Nintendo, με την εταιρεία να ανακοινώνει ότι έχει πουλήσει σχεδόν 20 εκατομμύρια τεμάχια από τον Μάρτιο του 2017 μέχρι σήμερα. Αρκετοί ίσως θυμάστε ότι ξεπέρασε τις συνολικές πωλήσεις του Wii U από τον περασμένο Απρίλιο, ενώ ο αριθμός των σχεδόν 20 εκατ. έχει επιτευχθεί περίπου στο ίδιο χρονικό διάστημα με τον αντίστοιχο του PS4.

Ο ρυθμός των πωλήσεων έχει αυξηθεί σε μικρό βαθμό, παρά το γεγονός ότι δεν βρισκόμαστε σε παραδοσιακή περίοδο αγορών, και αναμένεται ότι θα μεγαλώσει περισσότερο με την έλευση των νέων μεγάλων αποκλειστικών τίτλων το φθινόπωρο (όπως Super Smash Bros. Ultimate και Pokémon).

Ο στόχος, πάντως, της Nintendo είναι να πουλήσει 20 εκατ. Nintendo Switch μέχρι τον Μάρτιο του 2019 και δεν αποκλείεται να τα καταφέρει, αφού μεσολαβεί και η πολύ δυνατή εορταστική περίοδος στο τέλος του έτους.

Εξάλλου, η εταιρεία παρουσίασε και το νέο πακέτο για το πρόγραμμα Labo με ονομασία Vehicle Kit, το οποίο περιλαμβάνει κομμάτια συναρμολόγησης για αυτοκίνητο, υποβρύχιο, αεροπλάνο, πεντάλ και δύο κουμπιά. Σύμφωνα με τη Nintendo, τα πακέτα του Labo έχουν τεράστια απήχηση στην αγορά και το συγκεκριμένο θα κυκλοφορήσει στις 14 Σεπτεμβρίου σε τιμή $69.99.

[via]



Πηγή