Σύντομα διαθέσιμη η επίσημη εφαρμογή για Android

0


Χρειάστηκε να περάσουν 2 μήνες από το λανσάρισμα της επίσημης εφαρμογής του ChatGPT για συσκευές iOS μέχρι να ακολουθήσει η αντίστοιχη έκδοση και για συσκευές Android. Όπως ανακοίνωσε η OpenAI, μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα θα γίνει διαθέσιμη η εφαρμογή ChatGPT στο κατάστημα Google Play, φυσικά δωρεάν για όλους τους χρήστες.

Ο οργανισμός επιβεβαίωσε ότι η έκδοση για συσκευές Android θα υποστηρίζει κανονικά τα widgets που έγιναν διαθέσιμα για τις συσκευές iOS, ενώ σύντομα θα προστεθεί η νέα λειτουργία που θα επιτρέπει στο εργαλείο να θυμάται τις οδηγίες του χρήστη για να παρέχει μια καλύτερη εμπειρία χρήσης.

Ενόσω συνεχίζεται η εξέλιξη του ChatGPT από την OpenAI, δεν σταματούν τα προβλήματα για τον οργανισμό, καθώς οι αγωγές διαδέχονται η μία την άλλη για τον τρόπο με τον οποίο εκπαίδευσε το εργαλείο της, αλλά και για την προστασία της ιδιωτικότητας των χρηστών. Η αλήθεια είναι ότι η OpenAI προσπαθεί να βελτιώσει το εργαλείο και να διορθώσει τα κακώς κείμενα, ωστόσο, άπαξ και χαθεί η εμπιστοσύνη δυσκολεύει η κατάσταση τόσο απέναντι στις ρυθμιστικές αρχές, όσο και στην κοινότητα των χρηστών.

Όπως και να ‘χει, η έκδοση του ChatGPT για συσκευές Android δέχεται ήδη προκρατήσεις από όσους ενδιαφέρονται, προκειμένου να πραγματοποιηθεί η εγκατάσταση της άμεσα μόλις γίνει διαθέσιμη.

ChatGPT – [Google Play Link]

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!



Πηγή