Σύντομα θα μπορείς να παίζεις με το bokeh effect μέσα από την υπηρεσία

30


Η Google ετοιμάζει νέες προσθήκες για την υπηρεσία Google Photos, τις οποίες θα δούμε σε κάποια από τις επικείμενες αναβαθμίσεις. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Android Police, η πρώτη μεγάλη προσθήκη θα είναι η δυνατότητα να παίζεις με το bokeh effect αλλάζοντας την εστίαση της φωτογραφίας απευθείας από το Google Photos, κάτι που για την ώρα μπορεί να γίνει μόνο από το smartphone του χρήστη.

Δεν διευκρινίζεται με ποιον τρόπο θα γίνει εφικτή η συγκεκριμένη λειτουργία, αλλά θα ποντάραμε στη χρήση τεχνολογίας machine learning, την οποία εκμεταλλεύεται ήδη στο Pixel 2 για να προσφέρει το bokeh effect παρότι διαθέτει μονή κάμερα. Σίγουρα είναι καλά νέα, ειδικά για όσους έχουν στην κατοχή τους smartphone με διπλή κάμερα και θέλουν να παίζουν με το bokeh effect αφότου έχει ανέβει η φωτογραφία στο Google Photos.

Η δεύτερη ενδιαφέρουσα προσθήκη θα είναι η δυνατότητα να χαμηλώσεις την ποιότητα των φωτογραφιών αφότου έχουν γίνει back-up στην υπηρεσία. Με αυτόν τον τρόπο θα μπορείς να εξοικονομήσεις αποθηκευτικό χώρο σε περίπτωση που δε σου φτάνουν τα δωρεάν GB του λογαριασμού σου και δεν θέλεις να πληρώνεις συνδρομή για κάποιο πακέτο του Google Photos.

[via]



Πηγή