Categories: Gadgets

Σύντομα θα προσθέσει επιλογή διαμόρφωσης του προφίλ


Η ομάδα ανάπτυξης του Instagram δοκιμάζει μία νέα δυνατότητα που πρόκειται να εκπλήξει τους χρήστες της. Η νέα λειτουργία θα δώσει στους χρήστες τη δυνατότητα να επεξεργάζονται τη σειρά των δημοσιεύσεων στο προφίλ τους.

Δεν είναι λίγοι οι χρήστες και ιδίως οι influences στην πλατφόρμα του Instagram που έχουν αναγκαστεί να εγκαταστήσουν third-party εφαρμογές προκειμένου να έχουν μια ξεκάθαρη εικόνα των φωτογραφιών που θα δημοσιεύσεων για ένα τελειοποιημένο προφίλ.

Ως εκ τούτου, το Instagram πλέον επιχειρεί να διαθέσει μια νέα λειτουργία όπου θα επιτρέπει στους χρήστες να αλλάζουν τη σειρά στις δημοσιεύσεις του προφίλ τους για να επιτύχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Μπορεί το νέο χαρακτηριστικό να βρίσκεται προς το παρόν σε δοκιμαστική εφαρμογή, αλλά ο αγγελιοφόρος των ειδήσεων σχετικά με τις δημοφιλείς εφαρμογές, Alessandro Paluzzi κατάφερε να κλέψει δύο στιγμιότυπα από την προκείμενη λειτουργία για να μας δώσει μια γεύση. Όπως μπορούμε να δούμε, στην ενότητα Profile Information πρόκειται να προστεθεί η επιλογή Edit Grid – η οποία θα επιτρέπει την αναδιαμόρφωση των posts.

Δεν έχουν γίνει γνωστές περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με την πολυαναμενόμενη λειτουργία στο Instagram. Ωστόσο, γνωρίζουμε ότι βρίσκεται ακόμη σε πρώιμο στάδιο ανάπτυξης, επομένως ίσως χρειαστεί παραπάνω χρόνος, προτού διατεθεί σε χρήστες για δοκιμή.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.



Πηγή

iTech News

Leave a Comment
Share
Published by
iTech News

Recent Posts

Σοκ στη βιομηχανία του gaming: Η Microsoft κλείνει εταιρεία που έφτιαξε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Xbox

Άσχημα νέα περίμεναν τους φίλους του Xbox σήμερα, Τρίτη 7 Μαΐου, αλλά και τους εργαζομένους…

8 ώρες ago

Πρώτη επίσημη επιβεβαίωση από την εταιρεία!

Η Nintendo αποκάλυψε ότι το Switch ξεπέρασε τα 140 εκατομμύρια πωλήσεις, εδραιώνοντας ακόμη περισσότερο τη…

12 ώρες ago

Πόσα πλήρωσε η Google στην Apple για να φέρει το Google Search στον Safari browser

Χάρη στα δικαστικά έγγραφα που σχετίζονται με την αντιμονοπωλιακή αγωγή του Υπουργείου Δικαιοσύνης των ΗΠΑ…

20 ώρες ago

Περιλήψεις ειδήσεων μέσω του Grok AI στο X (πρώην Twitter)

Το X (πρώην Twitter) ανακοίνωσε επίσημα ένα νέο χαρακτηριστικό που ονομάζεται "Stories on X" και…

20 ώρες ago

Ώρα για games και στο…LinkedIn!

Σειρά και του LinkedIn να μπει στον χώρο του gaming. Σε ολοένα και περισσότερους χρήστες…

20 ώρες ago

Το Google Photos θα βελτιώνει την ποιότητα των videos με το πάτημα ενός κουμπιού

Η υπηρεσία Google Photos εισήγαγε το 2023 το AI εργαλείο επεξεργασίας φωτογραφιών με Magic Editor,…

20 ώρες ago

Αυτό το site χρησιμοποιεί cookies, για την παροχή των υπηρεσιών της, να προσαρμόσετε τις διαφημίσεις και να αναλύσει την επισκεψιμότητα. Με τη χρήση αυτής της ιστοσελίδας, συμφωνείτε με τη πολιτική χρήση των cookies.