Τα δωρεάν παιχνίδια για τον Φεβρουάριο

20


Η Sony ανακοίνωσε τα δωρεάν games του Φεβρουαρίου για τους συνδρομητές της υπηρεσίας PS Plus και αν κρίνουμε από τις πρώτες αντιδράσεις, το κοινό δεν υποδέχτηκε με ιδιαίτερη ευχαρίστηση τις επιλογές της εταιρείας. Από την 1η Φεβρουαρίου 2022, λοιπόν, θα είναι διαθέσιμα τα Planet Coaster: Console Edition, Tiny Tina’s Assault on Dragon Keep: A Wonderlands One-Shot Adventure και UFC 4.

Το Planet Coaster: Console Edition της Frontier Developments είναι ένα ακόμη theme park builder όπου καλείσαι να χτίσεις, να αναπτύξεις και να διαχειριστείς το δικό σου θεματικό πάρκο σε όλες τις εκφάνεις του. Από το στήσιμο των διαφόρων παιχνιδιών, των καταστημάτων, των τιμών και των διακοσμητικών, ο στόχος είναι να κρατάς τους επισκέπτες ευχαριστημένους και το πάρκο κερδοφόρο.

Το Tiny Tina’s Assault on Dragon Keep: A Wonderlands One-Shot Adventure είναι ένα αυτόνομο DLC του παιχνιδιού που περιμένουμε να κυκλοφορήσει τον προσεχή Μάρτιο. Τέλος, το UFC 4 απευθύνεται στους φανατικούς του συγκεκριμένου αθλήματος δίνοντας τους τη δυνατότητα να δημιουργήσουν από την αρχή τους δικούς τους μαχητές και να εξελιχθούν μέσα από το career mode.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.





Πηγή