Τα δωρεάν games του Σεπτεμβρίου και αύξηση στις τιμές των συνδρομών

17


Η Sony ανακοίνωσε τα δωρεάν games που θα μπορούν να αποκτήσουν όλοι οι συνδρομητές της υπηρεσίας PS Plus το Σεπτέμβριο, αλλά παράλληλα επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες που ήθελαν την εταιρεία να προχωρά και σε ανατιμήσεις των τιμών συνδρομής, οι οποίες μάλιστα θα ισχύσουν από την επόμενη εβδομάδα.

Συγκεκριμένα, η ετήσια συνδρομή για το πακέτο PS Plus Essential θα κοστίζει στο εξής €71.99, ενώ οι αντίστοιχες για τα πακέτα PS Plus Extra και PS Plus Premium ορίστηκαν στα €125.99 και €151.99 αντίστοιχα.

Σε ό,τι αφορά τα δωρεάν games Σεπτεμβρίου, αυτά είναι τα Saints Row, Black Desert: Traveler Edition και Generation Zero, τα οποία θα μπορείτε να προσθέσετε στις βιβλιοθήκες σας από την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2023.

Το Saints Row είναι το reboot που έκανε η Volition στη δημοφιλή σειρά το 2022. Η υπόθεση είναι στημένη στο Santo Ileso και ακολουθεί μια νέα ομάδα νεαρών εγκληματιών που καταλαμβάνουν την πόλη βγάζοντας από τη μέση τις κραταιές συμμορίες.

Το Black Desert: Traveler Edition είναι ένα MMORPG της Pearl Abyss που ξεχωρίζει για το πλούσιο σύστημα δημιουργίας χαρακτήρα και τον συνδυασμό στοιχείων action, fishing και farming με δυνατότητα για μάχες PvP. Το παιχνίδι είναι ούτως ή άλλως free-to-play, όμως η Traveler Edition προσθέτει ορισμένα εξτραδάκια και in-game αντικείμενα.

Τέλος, το Generation Zero της Avalanche Studios (Just Caus) είναι ένα first person shooter σε μια εναλλακτική έκδοση της Σουηδίας του 1980. Οι gamers σχηματίζουν ομάδες με σκοπό να αντιμετωπίσουν την εισβολή των ρομπότ, να επιβιώσουν στο μεταλλαγμένο περιβάλλον και να ανακαλύψουν τι προκάλεσε αυτήν την εισβολή.

[Sony]

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!



Πηγή