Τα δωρεάν games Φεβρουαρίου για όλους τους συνδρομητές του PS Plus

0


Η Sony ανακοίνωσε επίσημα τα δωρεάν παιχνίδια για όλους τους συνδρομητές της υπηρεσίας PlayStation Plus για το μήνα Φεβρουάριο: Foamstars, Rollerdrome και Steelrising. Οι παίκτες μπορούν να κατεβάσουν την τριπλέτα των παιχνιδιών για το PlayStation 5 και το PlayStation 4 από την Τρίτη 6 Φεβρουαρίου.

Το Foamstars είναι ένα multiplayer shooter που συγκρίνεται με τα παιχνίδια Splatoon της Nintendo, αλλά αντί για τα καλαμαροειδή που σκορπίζουν μελάνι, το παιχνίδι της Square Enix περιλαμβάνει μοδάτους αθλητές που ψεκάζουν ο ένας τον άλλον με αφρό. Αυτή η σαπουνώδης ουσία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να δημιουργήσετε οχυρώσεις για αμυντικούς σκοπούς ή ολισθηρές επιφάνειες για να εξουδετερώσετε τους αντιπάλους σας. Το Foamstars είναι ένα μη βίαιο shooter με λειτουργίες όπως Happy Bath Survival και Rubber Duck Party.

Το Rollerdrome, από τους δημιουργούς του OlliOlli World, την Roll7, είναι ένα συναρπαστικό shooter με πατίνια που διαδραματίζεται σε ένα ρετροφουτουριστικό φασιστικό κράτος. Οι παίκτες ανταγωνίζονται σε ένα βίαιο αλλά ταυτόχρονα γοητευτικό άθλημα γεμάτο κόλπα με πατίνια και πυροβολισμούς. 

Το Steelrising είναι το action-RPG της Spiders που διαδραματίζεται σε μια εναλλακτική εποχή του Παρισιού, παρουσιάζοντας μια εκδοχή της Γαλλικής Επανάστασης με έναν κακό ρομποτικό στρατό. Οι gamers καλούνται να αντιμετωπίσουν τις μηχανές του Λουδοβίκου XVI σε third-person προοπτική.



Πηγή