Τα δύο δωρεάν παιχνίδια της εβδομάδας από το Epic Games Store

12


Ξεκίνησε εδώ και λίγη ώρα η διάθεση των δωρεάν παιχνιδιών της εβδομάδας από το Epic Games Store, με το κατάστημα να προσφέρει από σήμερα μέχρι και την επόμενη Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2023 τα Out of Line και The Forest Quartet σε όλους τους χρήστες, αρκεί να ολοκληρώσουν την διαδικασία εικονικής αγοράς τους με μηδενικό αντίτιμο για να προστεθούν στην βιβλιοθήκη του και να παραμείνουν εκεί για πάντα.

Το Out of Line είναι ένα 2D side-scroller με χειροποίητα γραφικά από την Nerd Monkeys, όπου διαχειρίζεσαι τον San στην προσπάθεια του να ξεφύγει από το καταπιεστικό The Factory. Περιλαμβάνει δεκάδες ιδιαίτερα ευφάνταστους γρίφους και θα χρειαστεί να τελειοποιήσεις τις δεξιότητες σου στο κοντάρι για να τα καταφέρεις.

To The Forest Quartet αποτελεί δουλειά της Mads & Friends και είναι ένα adventure game όπου η αρχηγός και τραγουδίστρια ενός συγκροτήματος προσπαθεί να συγκεντρώσει τα υπόλοιπα μέλη της μπάντας για μια τελευταία συναυλία. Ο κόσμος είναι γεμάτος μυστικά που πρέπει να ανακαλύψεις για να εμπλουτίσεις το soundtrack, ενώ η υπόθεση έχει πολύ μεγαλύτερο νόημα από αυτό που φαντάζεσαι αρχικά. Αξίζει να σημειωθεί ότι την μουσική έχει συνθέσει ο πατέρας του developer η αδερφή του χαρίζει την φωνή της στην πρωταγωνίστρια.

Out of Line – [Epic Games Store Link]

The Forest Quartet – [Epic Games Store Link]

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!



Πηγή