Τα νέα σπορ ακουστικά συνδυάζουν το αδιάβροχο με το πραγματικά ασύρματο [IFA 2018]

16


[Δ.Τ.]

  • Ακούστε μουσική από το smartphoneή το Walkman σας με σύνδεση BLUETOOTH ή χωρίς καμία συσκευή, με αποθηκευτικό χώρο εσωτερικής μνήμης 4GB
  • Δεν υπάρχουν περιορισμοί για το πού μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε, μπορούν ακόμα και να μπουν στην πισίνα ή τη θάλασσα
  • Κατάλληλα για κάθε άθλημα, αυτά τα ακουστικά στερεώνονται σταθερά στο αυτί σας

Ακούστε μουσική «χωρίς καλώδια», πλέον ακόμα και χωρίς smartphone, με τα νέα, πραγματικά ασύρματα ακουστικά WF-SP900 της Sony – τον απόλυτο τρόπο να ακούτε την αγαπημένη σας μουσική σας ενώ προπονείστε. Ο πραγματικά ασύρματος σχεδιασμός σημαίνει ότι μπορείτε να κινείστε ελεύθερα, χωρίς περιορισμούς και να ακούτε τα αγαπημένα σας κομμάτια με μεγάλη άνεση.

Δυνατότητα σύνδεσης και ακρόασης για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα

Συνδέοντας τα ακουστικά SP900 με το smartphone ή τον υπολογιστή σας μέσω της σύνδεσης BLUETOOTH, μπορείτε να απολαύσετε την αγαπημένη σας μουσική για 3 ολόκληρες ώρες (μέχρι 12 ώρες με θήκη φόρτισης). Για να μην χρειάζεστε επιπλέον συσκευές, μπορείτε να ακούσετε τη μουσική που έχετε αποθηκεύσει στην ενσωματωμένη 4GB μνήμη, η οποία είναι αρκετή για έως και 920 τραγούδια αλλά και διάρκεια ζωής μπαταρίας 6 ωρών (έως και 21 ώρες με θήκη φόρτισης).

Αυτά τα ασύρματα ακουστικά είναι επίσης συμβατά με NFC για εύκολη ζεύξη.

Απολαύστε μουσική σε μέρη που ήταν αδύνατον μέχρι τώρα

Τα ακουστικά SP900 δεν είναι μόνο ασύρματα και αδιάβροχα, είναι ανθεκτικά ακόμα και στο θαλασσινό νερό. Με βαθμό προστασίας IPX5/8, τα ακουστικά αυτά σάς επιτρέπουν να κολυμπάτε σε πισίνα ή σε θάλασσα μέχρι και σε 2 μέτρα βάθος – ιδανικά για κολύμβηση χωρίς την χρήση πρόσθετης συσκευής για την αναπαραγωγή μουσικής. Ακόμα, σας δίνεται η δυνατότητα να τα καθαρίζετε με νερό ώστε να διατηρούνται καθαρά μετά την προπόνηση. Τέλος, χάρη στο IP6X, είναι ανθεκτικά στη σκόνη, γεγονός που καθιστά αυτά τα ακουστικά με τη ιδιαίτερα μεγάλη αντοχή τους, τον ιδανικό σύντροφο για κάθε άθλημα.

Αυτά τα ακουστικά διαθέτουν βελτιωμένο εργονομικό σχεδιασμό (διατίθενται σε τρία χρώματα: μαύρο, λευκό, κίτρινο), ώστε να διασφαλίζεται η άνετη, σταθερή και ασφαλής εφαρμογή τους. Μπορείτε να τα προσαρμόσετε για να ταιριάζουν καλύτερα στο αυτί σας, επιλέγοντας ανάμεσα σε 4 διαφορετικά μεγέθη ακουστικών και 3 μεγέθη στηριγμάτων. Τα ακουστικά αυτά μπορούν εύκολα να προσαρμοστούν ώστε να ταιριάζουν στη δραστηριότητα στην οποία συμμετέχετε κάθε φορά. Για κολύμβηση κάτω από το νερό, χρειάζεται να φοράτε τα εξαρτήματα κολύμβησης τα οποία είναι επίσης διαθέσιμα σε 4 μεγέθη. Ενώ υπάρχει και η επιλογή να χρησιμοποιήσετε το ειδικό λουρί για να είστε ακόμα πιο ξέγνοιαστοι.

Όταν επιλέγετε τη λειτουργία Ambient Sound, μπορείτε να επιλέξετε την λειτουργία ‘Normal‘ η οποία σας επιτρέπει να ακούτε βασικούς ήχους της καθημερινότητας ενώ ακούτε μουσική, ή τη λειτουργία ‘Voice‘ με την οποία μπορείτε να ακούτε τη μουσική σας χωρίς να αποσπάται η προσοχή σας ενώ παρακολουθείτε ανακοινώσεις, συζητήσεις κ.λπ.

Τα SP900 είναι ανθεκτικά και κομψά, παρά το μικρό τους μέγεθος, ενώ παράλληλα εξακολουθούν να προσφέρουν δυνατό και καθαρό ήχο xάρη στις πρόσφατα αναπτυγμένες νέες μονάδες οδήγησης ήχου Sony Balanced Armature – που σας επιτρέπουν να απολαμβάνετε τα αγαπημένα σας κομμάτια, καθώς προπονείστε.

Βελτιωμένη χρηστικότητα

Τα ακουστικά SP900 παρέχουν ένα εξαιρετικά εύκολο στη χρήση λειτουργικό σύστημα με χειρισμό αφής αλλά και πλήκτρων, έτσι ώστε να μπορείτε εύκολα να δυναμώσετε ή να χαμηλώσετε την ένταση πατώντας δύο φορές στην οθόνη, και να επιλέγετε αναπαραγωγή ή παύση ενός κομματιού, να μεταβείτε στο επόμενο, ή στο προηγούμενο κ.λπ. με τη χρήση των πλήκτρων.

Επιπλέον, η δωρεάν εφαρμογή Sony | Headphones Connect σας επιτρέπει να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις ήχου των ακουστικών σας. Μπορείτε να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία Ambient Sound όπως και τις ρυθμίσεις Quick Sound.

Επιπλέον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Sony | Music Centre για την προβολή και αναπαραγωγή τραγουδιών. Για να μεταφέρετε τραγούδια στον ενσωματωμένο αποθηκευτικό χώρο των 4GB, χρησιμοποιήστε επίσης την εφαρμογή Sony | Music Center για PC μέσω του καλωδίου USB Type-C που συμπεριλαμβάνεται στη συσκευασία. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το ίδιο καλώδιο για να φορτίσετε τη θήκη φόρτισης.

Το Google App και το Siri μπορούν να ενεργοποιηθούν με τα ακουστικά WF-SP900 όταν είναι συνδεδεμένα στο smartphone σας.

Τα ασύρματα ακουστικά WF-SP900 θα είναι διαθέσιμα από τις αρχές Νοεμβρίου του 2018.

This slideshow requires JavaScript.



Πηγή