Τα νέα gaming ακουστικά της εταιρείας

16


Η NACON είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι η νέα σειρά ακουστικών παιχνιδιών RIG PRO Series είναι πλέον διαθέσιμη στην Ευρώπη. Τα “PRO Series” περιλαμβάνουν οκτώ νέα μοντέλα τριών διαφορετικών σειρών: τις RIG 300 PRO, RIG 500 PRO και RIG 800 PRO.

RIG 300 PRO: Κορυφαίας ποιότητας ακουστικά για παιχνίδια

Οι παίκτες μπορούν τώρα να παίζουν για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, πιο άνετα, με την ασυναγώνιστη απόδοση των ακουστικών RIG 300 PRO. Τα υπερμεγέθη ακουστικά με οδηγούς 40 mm, παράγουν βαθιά μπάσα και καθαρά ψηλά. Το εξαιρετικά ελαφρύ πλαίσιο των ακουστικών είναι ευέλικτο, ανθεκτικό και ουσιαστικά άθραυστο, ενώ το στήριγμα κεφαλής και τα μαξιλαράκια αυτιών, που καλύπτονται από αφρώδες υλικό, μειώνουν την κόπωση και παρέχουν την άνεση που απαιτείται για πολλές ώρες gaming!

Όλα τα μοντέλα είναι συμβατά σε άλλες πλατφόρμες και με οποιαδήποτε συσκευή με υποδοχή 3,5 mm.

RIG 500 PRO GEN 2: Ακουστικά για παιχνίδια ανταγωνιστικού επιπέδου

Η νέα γενιά του RIG 500 PRO παρέχει όλα όσα αγάπησαν οι παίκτες από την πρώτη γενιά και προσθέτει μερικές αναβαθμίσεις. Περιλαμβάνει ένα ολοκαίνουργιο εύκαμπτο, ελαφρύ και εξαιρετικά ανθεκτικό ατσάλινο στήριγμα κεφαλής. Τα μαξιλαράκια των ακουστικών εμποδίζουν τον εξωτερικό θόρυβο και παραμένουν άνετα. Οι οδηγοί των 50 mm είναι ρυθμισμένοι με χαμηλή παραμόρφωση και προσφέρουν βελτιστοποιημένο ήχο για παιχνίδια με 3D sound. Περιλαμβάνεται κωδικός ενεργοποίησης 2 ετών για το Dolby Atmos®, για ακόμα μεγαλύτερο immersion στα αγαπημένα παιχνίδια των παικτών.

Το RIG 500 PRO HC είναι συμβατό σε άλλες πλατφόρμες και με οποιαδήποτε συσκευή με υποδοχή 3,5 mm. Στο πακέτο περιλαμβάνεται καλώδιο Y-splitter για κάρτες ήχου και συνιστάται για παιχνίδια PC, ενώ παραμένει συμβατό και με κονσόλες.

RIG 800 PRO: Ασύρματα ακουστικά και βάση πολλαπλών λειτουργιών

Το RIG 800 PRO ανεβάζει τους παίκτες στο επόμενο επίπεδο με τον σταθμό βάσης πολλαπλών λειτουργιών, ο οποίος παρέχει ασύρματη σύνδεση, φόρτιση και αποθήκευση για τα ακουστικά. Το αφαιρούμενο ασύρματο USB adapter μπορεί επίσης να συνδεθεί απευθείας σε κονσόλα, PC ή laptop, επιτρέποντας την τοποθέτηση της βάσης οπουδήποτε ώστε να φορτίζονται εύκολα τα ακουστικά.

Εξοπλισμένη με εντυπωσιακή διάρκεια ζωής μπαταρίας 24 ωρών με μία μόνο φόρτιση, η σειρά RIG 800 PRO προσφέρει εξαιρετική ασύρματη άνεση. Το άθραυστο στήριγμα κεφαλής με αυτορρυθμιζόμενο ιμάντα και τα μαξιλαράκια των ακουστικών σάς επιτρέπουν να παίζετε με άνεση για ώρες. Οι 40 mm drivers με ενισχυτές μπάσων έχουν σχεδιαστεί για να παράγουν εξαιρετικό ήχο 3D.

Το 800 PRO HD και το 800 PRO HX περιλαμβάνουν lifetime licence για Dolby Atmos® και προσφέρουν στους παίκτες ήχο 3D απλώς συνδέοντας τα ακουστικά στην αγαπημένη τους πλατφόρμα.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!



Πηγή