Τα νέα iPhone 11 από την Apple -Τι άλλαξε | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

5


Η Apple παρουσίασε σε εκδήλωση στην έδρα της στην Καλιφόρνια τα νέα μοντέλα «έξυπνων» κινητών τηλεφώνων iPhone 11 Pro και iPhone 11 Pro Max.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Διαθέτουν τρεις συνεργαζόμενες οπίσθιες κάμερες 12 megapixel και μία εμπρόσθια, βελτιωμένες οθόνες Super Retina XDR OLED 5,8 και 6,5 ιντσών, ταχύτερο επεξεργαστή A13 Bionic και μπαταρία μεγαλύτερης διάρκειας κατά τέσσερις έως πέντε ώρες. Το iPhone 11 θα κυκλοφορήσει στο πρώτο κύμα χωρών στις 20 Σεπτεμβρίου με τιμή 699 δολάρια, ενώ στην Ελλάδα σύμφωνα με πληροφορίες θα έρθει μία εβδομάδα μετά, στις 27 Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με την Apple, το iPhone 11 έχει τις καλύτερες κάμερες που ενσωματώθηκαν ποτέ σε smartphone, με απαράμιλλη ποιότητα εικόνας βίντεο. Στην παρουσίαση των νέων Iphone επιδείχθηκε η δυνατότητα των «slofies», δηλαδή τον σέλφι φωτογραφιών και βίντεο σε αργή κίνηση. Το νέο iPhone θα εξοπλιστεί με οθόνη 6.1 ιντσών LCD με ανάλυση 828 x 1792 και στο εσωτερικό του θα τοποθετηθεί το Apple A13 Bionic chipset σχεδιασμένο από την Apple και έχοντας κατασκευαστεί από την TSMC στα 7nm.

Δείτε το βίντεο του iefimerida.gr για την παρουσίαση των νέων iPhone 11 και iPhone 11 Pro Max.





Πηγή